Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (406/409) > >>

toniemi:
Сега се занимавам с Експрес сервиз...46 404.

Купих си Amintiri Feroviare 10026: CFR - Class 40 (060-EA) и го бастисах...

toniemi:
Търся декали:

toniemi:
Без декали, с обикновен принтер и самозалепваща се хартия, направих номера на машината.

IvanC:
Хартията бяла ли е? Ако да, как оформяш ръбовете, за да не са бели?

Ако хартията е прозрачна или с цвета на фона на табелката, как печаташ белия цвят?

Каква е дебелината на хартията вече залепена (без подложката?

Питам, защото размерът на снимките е малък и не се виждат тези подробности и съм се опитвал да прилагам тези методи (самозалепваща хартия и такава за декали), но без особен успех поради причините във въпросите ми - бели ръбове, невъзможност за печат на бяло и много голяма дебелина на табелките спрямо мащаба (може би аз съм много придирчив :blush2:).

Иван

toniemi:

--- Цитат на: IvanC link=topic=3305.msg125452#msg125452 date=1729118690 ---Хартията бяла ли е? Ако да, как оформяш ръбовете, за да не са бели?

Ако хартията е прозрачна или с цвета на фона на табелката, как печаташ белия цвят?

Каква е дебелината на хартията вече залепена (без подложката?

Питам, защото размерът на снимките е малък и не се виждат тези подробности и съм се опитвал да прилагам тези методи (самозалепваща хартия и такава за декали), но без особен успех поради причините във въпросите ми - бели ръбове, невъзможност за печат на бяло и много голяма дебелина на табелките спрямо мащаба (може би аз съм много придирчив :blush2:).

Иван

--- Край на цитат ---

Хартията е бяла и стандартна А4 формат от книжарниците. Ръбовете не ги оформям,режа с макетно ножче и залепвам.Ако гледам с лупа,сигурно ще се вижда нещо....но влаковете са на макета ми! Ползвам Microsoft Word да си правя шрифта и фона.Там има опция буквите да са без цвяти като си направиш фона в друг цвят, буквите остават бели, защото листа е бял!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия