Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (75/411) > >>

CaLLlo:
Не се чудете, това е резултат от новата екстра във форума - софтуерно ресайзване на снимките във вашия браузър, при това ефектът зависи от браузъра - отваря се място колкото за големи снимки, а те вече са малки в същото пространство. Ефектът го има само ако постът завършва със снимка.

Съвет:

В постовете завършващи със снимка, правете следното: Нищичко не оставяйте след снимката - нито ентър, нито спейс - най-лесно става така - сложете курсора след последната средна скоба от снимката и натиснете няколко пъти Delete от клавиатурата и празното ще изчезне в разните браузъри!

Adrian:

:ok: страхотен си , Саше  :good:

Тонка, сори за оф-топика  :agree:

toniemi:
Ето така съм бил и аз като малък ;D

toniemi:
К,во да направя,влаковете в БДЖ са ми хоби ;D Благодарение на Иво(bategojko) :hi:,се сдобих с що-годе читаво долнище от 120-ка и сега ще стане третата ми движеща се шестица :good: :good: :good:

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg27518#msg27518 date=1250098044 ---Благодарение на Иво(bategojko) ... 
--- Край на цитат ---
Нали идеята е да си помагаме в хобито!  :yes:
toniemi, надявам се да се получи хубав локомотив за твоята колекция...  :)
Очакваме и следващи снимки...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия