Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (76/411) > >>

Gervasii:
без Тониеми форумът би бил Сахара-пусто и скучно  :hi: :hi: :hi:

toniemi:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=35.msg27538#msg27538 date=1250162418 ---без Тониеми форумът би бил Сахара-пусто и скучно  :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D

toniemi:

--- Цитат на: bategojko link=topic=35.msg27529#msg27529 date=1250151271 ---
Очакваме и следващи снимки...

--- Край на цитат ---

Днес ,за около 4часа,след като се върнах от работа,свърших и не-малко работа по локомотива.
Успях да го задвижа!Това е успех,тъй като приспособявах доста неща.Поради липса на колооси със здрави зъбни колелца,трябваше да обработя тези със спукани такива.Вчера си отлях и зъбно колелце в което влиза карданчето(синьото),поради липса на такова.Бях си изработил от месинг и карданчета навремето и сега ги срязах и приспособих,щтото няма оригинални.Вчера си намерих едно моторче на вторичните,до които е и моята работа,оказа се че имам същото и хоп,лепнаха като у дома си ;D
Проблем е това че ми ги няма токоснемащите пластинки на едната талига,това винаги ми е било проблем,какво да използвам като материал за токоснемане :(
Е,между другото,минах коша със сива боя.

Ivo Nedkov:
Здравей!
Виждам голям напредък в работата по локомотива.  :good:
Хареса ми решението за задвижването.
Относно проблема със токоснемащите пластинки:
- може да се изработят нови от тънка медна пластинка или нещо подобно...
Ако измисля удачно решение ще ти пиша...

Сaprycorn:
А Tillig си мислят, че правят локомотиви :lol:
Тонката е Царят на отливките :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия