Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
Maktub:
Хехехе.... аз пък се изрдвах на малките хобисти :):):) Май всички сме били така някога :) Да са ти живи и здрави :good:
pach:
Тонка , най-лесно за токоснемащи е да пригодиш медни контактни пластини от старо нисковолтово реле - имат/нямат контактни пъпчици, лесно (но бързо) се спояват и имат и лекият пружинен ефект.Хем натискат колооста за токоснемане, хем леко пружинират, за да нея затрудняват.
За това трябва бързо да се спояват - за да не се загреят много , щото при изстиването, да не се отвърне пружинният ефект.
;D ;D ;D
Adrian:
Един е богът ни Васкони ,
но на влаците е Тони ! :swoon:
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=35.msg27549#msg27549 date=1250227266 ---Тонка , най-лесно за токоснемащи е да пригодиш медни контактни пластини от старо нисковолтово реле - имат/нямат контактни пъпчици, лесно (но бързо) се спояват и имат и лекият пружинен ефект.Хем натискат колооста за токоснемане, хем леко пружинират, за да нея затрудняват.
За това трябва бързо да се спояват - за да не се загреят много , щото при изстиването, да не се отвърне пружинният ефект.
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Мерси!Ще трябва да потърся и измисля нещо по въпроса.
toniemi:
--- Цитат на: bategojko link=topic=35.msg27545#msg27545 date=1250191291 ---Здравей!
Виждам голям напредък в работата по локомотива. :good:
Хареса ми решението за задвижването.
--- Край на цитат ---
Аз одавна ползвам алтернативни начини на задвижване ;D
Ето вариант със и без карданче.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия