Познайте , какво ще правя (Image removed from quote.)
Цитат на: XRISTO link=topic=35.msg58214#msg58214 date=1303716544Цитат на: Сaprycorn link=topic=35.msg58200#msg58200 date=1303683198Истината е в големите радиуси!Ха-ха -ха, демек като ти е тънък джоба и нямаш кинти за нормално помещение - ще гледаш вурстове?!По - добре да си спестя и без това оскъдните средства, за да си купя двуосни, така нещата стават по - лесно, а и по - бързо във времето. Не разбирам каква е връзката между дебелината на джоба и радиyса на кривата?..
Цитат на: Сaprycorn link=topic=35.msg58200#msg58200 date=1303683198Истината е в големите радиуси!Ха-ха -ха, демек като ти е тънък джоба и нямаш кинти за нормално помещение - ще гледаш вурстове?!По - добре да си спестя и без това оскъдните средства, за да си купя двуосни, така нещата стават по - лесно, а и по - бързо във времето.
Истината е в големите радиуси!
От ден на ден задобраваш ми се струва !
Тони незнам каква ти е системата,но ходя в едно дентално депо къдетоси говорим открито със собственика.Човека ми предлага някакви системи който отливали с точноста на половин косъм .Аз обаче съм далеч от тез работи.
Мога ли плахо да попитам, в жълто . ще има ли?