mgirginov
КЖМ - България
Сделки:
( 33)
Hero Member

Публикации: 1379
N Länderbahnen I еп.София
|
 |
« -: 24 Август 2011, 13:09:39 » |
|
На 25.08.2011 между 8:50 и 9:00 ще се говори за железопътния моделизъм като хоби. Ще го прави наш човек 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
toniemi
КЖМ - България
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2833
HO,Z Само БДЖ !!!! София
|
 |
« Отговор #2 -: 25 Август 2011, 09:02:32 » |
|
 шгу гледаме, ама не мога да го запиша...  Дадоха наш Владо с макета от "Тодор Каблешков"! Не го гледах цялото,дали дадоха и неговият макет?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bategojko
Сделки:
( 16)
Hero Member

Публикации: 546
HO, София
|
 |
« Отговор #3 -: 25 Август 2011, 09:05:16 » |
|
До 10 мин. ще го кача да го гледате! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
hristo_t
Сделки:
( 16)
Sr. Member

Публикации: 413
H0 - IV DR/DB Бургас
|
 |
« Отговор #6 -: 25 Август 2011, 09:25:16 » |
|
Браво Влади.Аз незнаех че ще има такова предаване.Събуждам се тази сутрин- прецъквам каналите и изведнъж изненада.Водещата държи една синя 46-ца. Доста добро начало за деня ми!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
pach
Сделки:
( 22)
Hero Member

Публикации: 7494
TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,
|
 |
« Отговор #9 -: 25 Август 2011, 09:50:36 » |
|
Батегойко - благодаря!!! Владо - още един път поздравления!!! Дано следващият път, да не се получава такъв фрапантен гаф. Практически не показаха нищо от снимките по макета ти, а видеокадри снимани в другото сдружение - на Венелин във ВТУ-то. Дано да е някаква тъпа телевизионерска грешка, защото в противен случай се получава доста комплицирано!!! Особено в светлината на предстоящите събития.... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Best Ripper
Сделки:
( 13)
Hero Member

Публикации: 1459
TT & H0 (AC) & Spur 1 - София
|
 |
« Отговор #10 -: 25 Август 2011, 10:01:30 » |
|
Поне имаше хубава водеща, дето и не задаваше малоумни въпроси и се държеше адекватно със странното и малко непонятно за нея хоби... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emilchaushev
КЖМ - България
Сделки:
( 0)
Sr. Member

Публикации: 453
N scale 1:160
|
 |
« Отговор #11 -: 25 Август 2011, 10:05:07 » |
|
Поздрави Владе. Очаквам или от камерите или от каката да си скован, ама си един същинский ТВ змей.. Изеде ги.
Иначе за гафа какво да кажа.. мога само да класифицирам-
Тъпо, по- тъпо, най-тъпо, ТВ водещ.. Добре, че поне този път нямаше въпроси от серията тъпи и се опитаха да оставят госта да говори, та да не им личи колко не са подготвени по темите, които се дискутират
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3685
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #13 -: 25 Август 2011, 10:21:17 » |
|
Ето я и моя милост! Благодаря на всички ви за добрите думи! Всъщност и мен ме изненада видеото, но за съжаление късно го видях и не успях да реагирам. Вчера водихме няколко разговора с продуцентката и аз й изпратих снимки от макета си, а тя ме увери, че ще ги пуснат. "Да ама не" - докато говорех на каката, с периферното зрение видях видеото, а снимки цъ. Е, поне успях да кажа за клуба, за сайта, за конференцията. Другото - здраве да е! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
niki
КЖМ - България