Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 18:04:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Изчезна 'заключването'...  (Прочетена 1581 пъти)
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« -: 18 Март 2008, 13:49:13 »

Разбрах ,че е предприето ограничаване правата на потребителите , като първото посегателство е  невъзможността да си заключваме темите .

Възможно ли е все пак Авторът  да има права да си закючва темата ? Все пак си е негова  и е редно той да може да си решава какво да я прави.

Венсеремос! :-\
Активен
Vlado
КЖМ - България
Сделки: (2)
Hero Member
Публикации: 3685

HO | IV, V, VI | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #1 -: 18 Март 2008, 14:05:12 »

Няма никакво ограничаване на каквито и да е права на потребителите. Сигурно има някакъв технически проблем. Ще проверим и отстраним.
Адриане, не подхождай винаги "с рогата напред" към всеки проблем, възникнал във форума. Ако целяхме нещо против потребителите този сайт изобщо нямаше да е видял бял свят и да е така популярен. Отново повтарям, че всички от екипа работят по станицата абсолютно безвъзмездно, на доброволни начала и само когато имат време и възможност. Затова, моля, нека бъдем по-внимателни с критиките!
Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #2 -: 18 Март 2008, 14:22:56 »

Не е технически проблем. По моя молба беше въведено това и със съгласието на Иво и с помощта на админа.
Както ти обясних и на ICQ, не е добра идея юзъра да има възможност да трие и заключва теми, по простата причина, че ако се появи спор, а такъв рано или късно ще се появи, юзери сами да почнат да се модерират, да си затварят и трият теми... сам се сещаш, че няма как да позволим такова нещо. Ако сам не си заключваш темите, не мисля, че ще се свърши света...
Активен
Adrian
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #3 -: 18 Март 2008, 14:28:19 »

добре , само питам , защото наистина някой от вас трябва да се ангажира непр да наблюдава .

Владе, нямам рога бре ! - аз добронамерено и шеговито си лафя - нали си ме знаеш; намигване,
а и както виждаш съм бил прав - ти не си знаел за промяната намигване

ПС. Приемете моите извинения , повече няма да изказвам мнение за работата ви. Наистина и аз съм домоуправител на доброволни начала , но във входа цари железен ред.
« Последна редакция: 18 Март 2008, 14:32:05 от Adrian » Активен
Vlado
КЖМ - България
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #4 -: 18 Март 2008, 15:00:24 »

И аз трябва да се извиня! Но наистина не знаех за промените и това донякъде ме оправдава.
усмивка
Активен
EMPEROR
Moderator
Hero Member

Профил
« Отговор #5 -: 18 Март 2008, 15:52:18 »

Така трябваше да е по начало... нещо което сме пропуснали по невнимание или просто сме забравили и просто сега беше "закърпено". Ако в някой друг форума юзъра има правила като модератора то това със сигурност е изключение.

И да Адри, анагажира модератора да наблюдава, но в крайна сметка това ни е работата.
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #6 -: 18 Март 2008, 16:09:19 »

Не съм знаел ,че имам такива права!!!Що не свиркате бря голяма усмивка
Не разбирам от форуми и т.н. но предлагам да могат да се заключват от нас само темите в "купува/продава" след изчерпване на темата , тоест купили-катанец , или продали - катанец, или пък направо в една обща но заключена тема - нещо като архив на покупко- продажби , без да може да се пише там!
Ако това е технически възможно-пак казвам нищо не отбирам от управлението на форуми (софтуери)
 голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Adrian
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #7 -: 18 Март 2008, 16:11:49 »

да , наистина , не съм срещал такова явление...явно е било 'разсейване' от ваша страна...но пък си е хубаво преживяване ...еееех , железария !
Активен
Vlado
КЖМ - България
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #8 -: 18 Март 2008, 17:34:58 »

усмивка
Активен
toniemi
КЖМ - България
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2833

HO,Z Само БДЖ !!!! София

Профил WWW
« Отговор #9 -: 18 Март 2008, 19:47:47 »

усмивка
Еее. кой се минал,се е минал :P,аз си заключих една моя тема-фук-фук голяма усмивка
А сега сериозно.Според мен е добре да може да си заключваме темите по търговските,бизнес,алъш-вериш,чеинч и далавераджийските въпроси намигване.Все пак ние бисмени ли сме или на ... ... ... голяма усмивка Пак не стана сериозно усмивка
Активен
EMPEROR
Moderator
Hero Member

Профил
« Отговор #10 -: 18 Март 2008, 20:47:05 »

Дали Вие ще си заключвате темите, или аз след някой час, че дори и ден по-късно, надали ще бърка някого... или ?
Активен
toniemi
КЖМ - България
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2833

HO,Z Само БДЖ !!!! София

Профил WWW
« Отговор #11 -: 18 Март 2008, 20:57:52 »

Дали Вие ще си заключвате темите, или аз след някой час, че дори и ден по-късно, надали ще бърка някого... или ?
Прав си,но ако реша да прекратя продажбата или търсенето,най-лесно е със заключването.
Активен
Gervasii
КЖМ - България
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 1393

НО DRG IIb епоха София

Профил
« Отговор #12 -: 18 Март 2008, 22:05:06 »

счита че админите имат всякакви права и в това им е чара. считам че трябва да има ред и разбира се кой когато може. не е на сила
Активен
Tatcho
Сделки: (14)
Sr. Member
Публикации: 260

Епоха II-V Н0

Профил
« Отговор #13 -: 18 Март 2008, 22:08:26 »

При заключване  от самия продавач няма ли да се получи противоречие с условията указани за търг инормалното му протичане?
Цитат:
 " При приключване на търга (изтичане на крайният му срок) стоката се продава на човека, посочил най-високата цена. При положение, че продаващият стоката се отказва от търга и не желае да продаде стоката на достигнатата цена, следва ban за продавача. Ако купувачът не закупи стоката на договорената от него цена, следва ban за купувача! "

Активен
TheJackal
КЖМ - България
Сделки: (35)
Hero Member
Публикации: 1062

ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR Burgas

Профил
« Отговор #14 -: 18 Март 2008, 22:53:12 »

Нямам желанието да се бъркам в работата на админите, но навсякаде във форумите в които влизам право да заключват темата имат само двама:админа и този който пуща темата, след което тя заминава най-отзад. намигване
Активен
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на: