|
Adrian
|
 |
« -: 18 Март 2008, 13:49:13 » |
|
Разбрах ,че е предприето ограничаване правата на потребителите , като първото посегателство е невъзможността да си заключваме темите .
Възможно ли е все пак Авторът да има права да си закючва темата ? Все пак си е негова и е редно той да може да си решава какво да я прави.
Венсеремос! :-\
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3685
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #1 -: 18 Март 2008, 14:05:12 » |
|
Няма никакво ограничаване на каквито и да е права на потребителите. Сигурно има някакъв технически проблем. Ще проверим и отстраним. Адриане, не подхождай винаги "с рогата напред" към всеки проблем, възникнал във форума. Ако целяхме нещо против потребителите този сайт изобщо нямаше да е видял бял свят и да е така популярен. Отново повтарям, че всички от екипа работят по станицата абсолютно безвъзмездно, на доброволни начала и само когато имат време и възможност. Затова, моля, нека бъдем по-внимателни с критиките!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

Публикации: 1944
HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София
|
 |
« Отговор #2 -: 18 Март 2008, 14:22:56 » |
|
Не е технически проблем. По моя молба беше въведено това и със съгласието на Иво и с помощта на админа. Както ти обясних и на ICQ, не е добра идея юзъра да има възможност да трие и заключва теми, по простата причина, че ако се появи спор, а такъв рано или късно ще се появи, юзери сами да почнат да се модерират, да си затварят и трият теми... сам се сещаш, че няма как да позволим такова нещо. Ако сам не си заключваш темите, не мисля, че ще се свърши света...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Adrian
|
 |
« Отговор #3 -: 18 Март 2008, 14:28:19 » |
|
добре , само питам , защото наистина някой от вас трябва да се ангажира непр да наблюдава . Владе, нямам рога бре ! - аз добронамерено и шеговито си лафя - нали си ме знаеш;  , а и както виждаш съм бил прав - ти не си знаел за промяната  ПС. Приемете моите извинения , повече няма да изказвам мнение за работата ви. Наистина и аз съм домоуправител на доброволни начала , но във входа цари железен ред.
|
|
|
|
« Последна редакция: 18 Март 2008, 14:32:05 от Adrian »
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

|
 |
« Отговор #4 -: 18 Март 2008, 15:00:24 » |
|
И аз трябва да се извиня! Но наистина не знаех за промените и това донякъде ме оправдава.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

|
 |
« Отговор #5 -: 18 Март 2008, 15:52:18 » |
|
Така трябваше да е по начало... нещо което сме пропуснали по невнимание или просто сме забравили и просто сега беше "закърпено". Ако в някой друг форума юзъра има правила като модератора то това със сигурност е изключение.
И да Адри, анагажира модератора да наблюдава, но в крайна сметка това ни е работата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
Adrian
|
 |
« Отговор #7 -: 18 Март 2008, 16:11:49 » |
|
да , наистина , не съм срещал такова явление...явно е било 'разсейване' от ваша страна...но пък си е хубаво преживяване ...еееех , железария !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

|
 |
« Отговор #8 -: 18 Март 2008, 17:34:58 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
toniemi
КЖМ - България
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2833
HO,Z Само БДЖ !!!! София
|
 |
« Отговор #9 -: 18 Март 2008, 19:47:47 » |
|
Еее. кой се минал,се е минал :P,аз си заключих една моя тема-фук-фук  А сега сериозно.Според мен е добре да може да си заключваме темите по търговските,бизнес,алъш-вериш,чеинч и далавераджийските въпроси  .Все пак ние бисмени ли сме или на ... ... ...  Пак не стана сериозно 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

|
 |
« Отговор #10 -: 18 Март 2008, 20:47:05 » |
|
Дали Вие ще си заключвате темите, или аз след някой час, че дори и ден по-късно, надали ще бърка някого... или ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
toniemi
КЖМ - България
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2833
HO,Z Само БДЖ !!!! София
|
 |
« Отговор #11 -: 18 Март 2008, 20:57:52 » |
|
Дали Вие ще си заключвате темите, или аз след някой час, че дори и ден по-късно, надали ще бърка някого... или ?
Прав си,но ако реша да прекратя продажбата или търсенето,най-лесно е със заключването.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gervasii
КЖМ - България
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 1393
НО DRG IIb епоха София
|
 |
« Отговор #12 -: 18 Март 2008, 22:05:06 » |
|
счита че админите имат всякакви права и в това им е чара. считам че трябва да има ред и разбира се кой когато може. не е на сила
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tatcho
Сделки:
( 14)
Sr. Member

Публикации: 260
Епоха II-V Н0
|
 |
« Отговор #13 -: 18 Март 2008, 22:08:26 » |
|
При заключване от самия продавач няма ли да се получи противоречие с условията указани за търг инормалното му протичане? Цитат: " При приключване на търга (изтичане на крайният му срок) стоката се продава на човека, посочил най-високата цена. При положение, че продаващият стоката се отказва от търга и не желае да продаде стоката на достигнатата цена, следва ban за продавача. Ако купувачът не закупи стоката на договорената от него цена, следва ban за купувача! "
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TheJackal
КЖМ - България
Сделки:
( 35)
Hero Member

Публикации: 1062
ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR Burgas
|
 |
« Отговор #14 -: 18 Март 2008, 22:53:12 » |
|
Нямам желанието да се бъркам в работата на админите, но навсякаде във форумите в които влизам право да заключват темата имат само двама:админа и този който пуща темата, след което тя заминава най-отзад. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|