ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Изчезна 'заключването'...
Maktub:
И аз не разбирам много от форуми, но нещо не мога да схвана какво пък чак толкова ме засяга дали мога сам да си заключа темата или не. Продавам нещо, например, откривам тема; въпросното нещо бива купено от някого, пускам пост "ПРОДАДЕНО" в темата, пък ако някой не вижда или не може да стопли, нека да си пише, след като го влече. Какво толкова че темата не е заключена от мен самия... Когато админът сколаса да види това въпросно "ПРОДАДЕНО", ще я заключи темата и готово. По принцип имам впечатлението, че колкото повече хора могат да чоплят едно нещо, толкова по-лошо става. То си е казано - много баби, срам за майстора... ;D
pach:
Не става въпрос за стопляне , щото явно не става бързо!Обяснявам бавно , за да се разбере...
Много просто - щом продадеш , заключваш темата и на нея в общия списък "виси" катинар - тоест няма защо някой да влиза в темата , тя е приключена/продадено.Ако някой иска да види след време какво е станало при тази продажба или пък снимката на модела, си я намира в архива и си прави справката!
Админите тук са на доброволен принцип и не е необходимо да четат всички теми ,за да знаят коя трябва да заключат вече!Защо да трябва да се губи време на четящи и админи - хора които въобще са извън дадена тема.
Ферщеен зи... ;D
Смятам , че само с няколко преустройства в софта, админите ще бъдат освободени от това да ни четат глупостите в темите купува /продава...
Но това бе само предложение , така че Maktub няма защо да скача така ::)!
:P
Adrian:
Сега ако можех да я заключа тази тема - да съм го направил, щото цикленето настана .
EMPEROR:
pach, ако се стигне до разминаване на интересите в някоя тема и собственика и я заключи, като по този начин не даде възможност на другата страна да изкаже собсвено мнение, тогава какво правим? А неизбежно рано или късно ще се стигне дотам. Тогава какво? Юзърите ще започнат да се самомодерират? Админите може да са на доброволни начала, но все пак това им е работата нали? Може да е по-рядко от обикновено, но обръщаме внимание и това са си нашите задължения и отговорности към форума. Такава е практиката и при другите форуми. Така че за добро или за лошо модераторите се явяват арбитрите на цялото шоу и те решават кога една тема се е изчерпала или не, дори и що се отнася до купува/продава.
mill:
Слагайте катинара ;D.Големи приказки,големо нещо .....Аз пък хич не знаех ,че съм имал ключ от форума ;D ;D.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия