ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Изчезна 'заключването'...

<< < (5/5)

XRISTO:

--- Цитат ---.Аз пък хич не знаех ,че съм  имал ключ от форума
--- Край на цитат ---

Те сега катинарите ги правят самозаключващи.Ключ ти трябва само за да отключиш. ;D ;D ;D

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=337.msg2975#msg2975 date=1205910133 ---pach, ако се стигне до разминаване на интересите в някоя тема и собственика и я заключи, като по този начин не даде възможност на другата страна да изкаже собсвено мнение, тогава какво правим? А неизбежно рано или късно ще се стигне дотам. Тогава какво? Юзърите ще започнат да се самомодерират? Админите може да са на доброволни начала, но все пак това им е работата нали? Може да е по-рядко от обикновено, но обръщаме внимание и това са си нашите задължения и отговорности към форума. Такава е практиката и при другите форуми. Така че за добро или за лошо модераторите се явяват арбитрите на цялото шоу и те решават кога една тема се е изчерпала или не, дори и що се отнася до купува/продава.

--- Край на цитат ---
моля да ме извиниш-за това пък въобще не се сетих!
Аз ви казах че нищо не отбирам :-[ :-[ :-[

Maktub:

--- Цитат на: pach link=topic=337.msg2969#msg2969 date=1205908812 ---така че  Maktub няма защо да скача така ::)!
 :P

--- Край на цитат ---

Не съм се разскачал, нито имам намерение да рипам  ;D Само че ако за един катинар издращихме толкова думи, утре ще започнат искания за какво ли не и наистина в един момент всеки ще поиска да има модераторски права за какво ли не. И няма нужда да обясняваш бавно - всички се справяме със семантиката на даден текст, по-бързо отколкото пишеш  :P

Vlado:
Аз пък предлагам да спрем с тази излишна полемика и да обърнем внимание на по-важни теми касаещи жп моделизма, че май затова сме се събрали тук, а не на халост да "биеме джуки", както казва една моя колежка от работата.
Мога да ви гарантирам, че екипът на сайта мисли постоянно как да оптимизира нещата в угода на всеки потребител, но и без ред не може, тъй че... така сме решили, така сме направили!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия