ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Изчезна 'заключването'...
EMPEROR:
Така трябваше да е по начало... нещо което сме пропуснали по невнимание или просто сме забравили и просто сега беше "закърпено". Ако в някой друг форума юзъра има правила като модератора то това със сигурност е изключение.
И да Адри, анагажира модератора да наблюдава, но в крайна сметка това ни е работата.
pach:
Не съм знаел ,че имам такива права!!!Що не свиркате бря ;D
Не разбирам от форуми и т.н. но предлагам да могат да се заключват от нас само темите в "купува/продава" след изчерпване на темата , тоест купили-катанец , или продали - катанец, или пък направо в една обща но заключена тема - нещо като архив на покупко- продажби , без да може да се пише там!
Ако това е технически възможно-пак казвам нищо не отбирам от управлението на форуми (софтуери)
;D ;D ;D
Adrian:
да , наистина , не съм срещал такова явление...явно е било 'разсейване' от ваша страна...но пък си е хубаво преживяване ...еееех , железария !
Vlado:
:)
toniemi:
--- Цитат на: Vlado link=topic=337.msg2936#msg2936 date=1205850898 ---:)
--- Край на цитат ---
Еее. кой се минал,се е минал :P,аз си заключих една моя тема-фук-фук ;D
А сега сериозно.Според мен е добре да може да си заключваме темите по търговските,бизнес,алъш-вериш,чеинч и далавераджийските въпроси ;).Все пак ние бисмени ли сме или на ... ... ... ;D Пак не стана сериозно :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия