Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
T8 от Brawa (40500) - едно (дългоочаквано) китайско дърво...
widowmaker:
Вчера дойдоха чарковете. Локомотивът вече има що годе прилична визия:
gregary:
Ей,шъ зема и аз да залитна към тия K.Р.E.V. ей,много са готини! :give_heart:
Може би ще си направя един атракц. влак,но не знам как ще се върже с SBB 5 еп. :lol:
mgirginov:
--- Цитат на: gregary link=topic=3374.msg66542#msg66542 date=1319620165 ---Ей,шъ зема и аз да залитна към тия K.Р.E.V. ей,много са готини! :give_heart:
Може би ще си направя един атракц. влак,но не знам как ще се върже с SBB 5 еп. :lol:
--- Край на цитат ---
Вземи си асамблирай швейцарска композиция в 1-ва епоха ;D
Adrian:
widowmaker:
Понеже щеше да е представяне на локомотива, да взема да понапиша и някои данни за него:
Т8 е проектиран от небезизвестния Роберт Гарбе в периода 1906-7г., като първите
локомотиви излизат от фабриката Линке-Хофман в Бреслау през 1908г.
Идеята при проектирането е била това да е универсален локомотив както за товарни,
така и пътнически влакове за локалните линии в Прусия. Резултатът е локомотив с
отлични показатели като мощност и консумация (икономичност), но е изключително
непопулярен сред персонала заради лошите си ходови характеристики.
Големият диаметър на колелата и липсата на достатъчно компенсираща (балансираща) маса
водят до силни вибрации при по високи скорости, което му спечелва прозвището "таратайката".
Отделно голямото натоварване на колоос (15.5т), прави използването му по локалните
линии невъзможно. Заради доброто ускорение локомотивът се използва в Берлинската градска железница,
където обаче при скорости близо до максималната, се стига много бързо до изваждането
му от експлоатация (чести проблеми с машината заради недоброто балансиране на колелата).
В резултат на това всичките 100 построени машини много бързо минават на маневрена служба и са преместени
в индустриалните райони като Рур, Рейн и Силезия.
80 от 100-те построени машини стигат до национализация през 1923г., от тях 78 през 1925г.
са рекласифицирани като BR 89.0. Последните машини са извадени от експлоатация през 1965г.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия