Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 18:12:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ за гаровата инфрастрктура  (Прочетена 424 пъти)
gzo
Сделки: (4)
Sr. Member
Публикации: 388

Профил
« -: 07 Ноември 2011, 00:37:49 »

Пускам тази тема в която с ваша помощ се надявам, че ще избистрим някои въпроси от общ интерес относно изграждането на гаровата инфраструктурата в макета.

Първите въпроси, които ме вълнуват са свързани с осветлението на района на гарата. Интересува ме коя фирма предлага в НО (съответно каталожни номера или директни линкове) уличните осветителни тела, добре познати на всички ни....

Обикновенно такива висят по приемните здания на повечето селски гари над табелите, които ги обозначават.

Втория ми въпрос е: Коя фирма предлага от стълбовете с площадки на които се монтират прожекторите освятяващи гаровите райони ?
Онагледавам със стълба на гара Мътница. Не е необходимо да е абсолютно същия, дори може да е само гола мачта, без нито една площадка, те са най-лесни за изработване....

Активен
muncho
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1215

НО - Радост за всяко око

Профил
« Отговор #1 -: 07 Ноември 2011, 00:50:10 »

Първите въпроси, които ме вълнуват са свързани с осветлението на района на гарата. Интересува ме коя фирма предлага в НО (съответно каталожни номера или директни линкове) уличните осветителни тела, добре познати на всички ни....
Аз знам за:
 1. Busch -http://www.conrad.de/ce/de/product/248052/ - 22,50лв./сет 2бр./
 2.Viessmann-http://www.conrad.de/ce/de/product/241501/ -19,20/1бр./,54,70лв/3бр./

Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: