Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Усъвършенстване на Liliput 111113
Сaprycorn:
Да, някои колеги слагат подходящ звук. Аз не знам обаче, дали 01 на лилипут има достатъчно място за звуков декодер?
Lucky:
В крайна сметка някой наема ли се да вземе проблема в ръце докато разсъждава върху качествата на бутилка възрастен алкохол. :blush2:
turboto:
--- Цитат на: Lucky link=topic=3441.msg68744#msg68744 date=1323762008 ---В крайна сметка някой наема ли се да вземе проблема в ръце докато разсъждава върху качествата на бутилка възрастен алкохол. :blush2:
--- Край на цитат ---
малииии колко много въздържатели :haha: в Търново друго видях :sarcastic:
Best Ripper:
Да се силиш на маса е много по-лесно и приятно от напъване върху модели /не фотомодели де/ или макети... :sarcastic:
pach:
Не знам колко сте се напъвали в Търново, ама от много пънене да не останаха следи... :haha: :haha: :haha:
Принципно малко хора ще се навият да правят такова нещо на свой локомотив!
Да не говорим на чужд модел по няколко причини:
- не пият алкохол.(може и да са вегетарианци)
- нямат нужния опит.(с две леви ръце са)
- нямат нужните познания.(като кучето пред месарницата - с гледане на става)
- нямат нужната материална база.( не всеки разполага с поялник, а за СNC фреза да не говорим)
- не искат да бъде оценявана работата им от всеки който се има за някакъв моделист тук.(или колекционер)
- не искат да се шуми около името им.(предпочитат само приятелите им да го знаят)
- не искат да споделят знанията си.(особено на място, което претендира за собственост върху тях)
- не са прочели темата тук.(има и други места в мрежата с разработени такива въпроси)
- не са убедени, че си струват опитите.(вече се чу, че в този модел може и да не става)
- не ги устройват условията.(не хвърлят труда си на вятъра)
:scratch_ones_head:...до тук десет условия, с което причините да не се направи не се изчерпват. :blind:
Сега по съществото на темата - обърни се към Любомир (lubomir) от Пловдив.
Той единствен е направил няколко ревюта на такова вграждане на звуков дешифратор.
Вярно, че е на други модели (дори има изпълнение в N),
но ако има време...възможност.. и т.н. и т.н.(не съм му рекламен агент)
сигурно би ти помогнал! ;)
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия