Колекцийката ми в ТТ. Нещо фотото беше разбъзикано и не станаха снимките както трябва, ама късно видях. По-нататък ще ги сменя...
Започвам с "влачещите" модели. Засега имам 4 локомотива - 2 електровоза и 2 дизела.
BR242 на BTTB - старо производство, но е купен чисто нов отдавна.

Оранжев Nohab M61 MAV на BTTB - старо производство, също купен нов.

Дизел BR119 - старо производство, купен преди 2 г., но като нов.

Електровоз Taurus MWB - ново производство на Piko кат.№ 47415 - нов

Четирите заедно...

Следват вагоните...
Товарен 4-осен Tillig - ново производство кат. №15113 - чисто нов

Пътнически 1-а класа Tillig - ново производство кат. №13576 - чисто нов

Двуетажни пътнически вагони CSD - една крайна и една средна двойка - старо производство, имат нужда от ремонт на сцепките и подмяна на колоосите...

Малко класика... BR119 с двуетажни вагони... Композицията се събира без проблеми на дългите коловози на макета.

Отново се връщаме на товарните.
Товарни двуосни - 5 бр. Всичките са старо производство на BTTB - съвсем запазени. Платформата има и шпригли, но не съм ги слагал...

Двуосни товарни на Roco - ново производство, чисто нови... Белият е чистач.

5 бр. цистерни - 3 двуосни и 2 4-осни - старо производство на BTTB. Повечето в много добро състояние - нужда от ремонт на перилата на едната 4-осна /редовен номер при тях/.

3 двуосни хладилни вагона... старо производство на BTTB - в много добро състояние...

1 товарен двуосен дълга база и 4-осен хладилен - старо производство - в много добро състояние...

Накрая 3 бр. вагони "за брак" със потрошени колооси и свалени куплунзи, които ще бъдат разположение по изолираните линии в макета, след визуално оформление...

Това засега... В Н0 скоро...