Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Ето и моята колекция - Ванката
BaHkaTa:
Ъпдейт на инфото имам 67 вагона а не 55. Бях забравил за един сет от 12 хопер-въглищарки :) Дай боже на всички във форума да си мислим че имаме по-малко а всъщност да имаме повече ;D Ето и моите неща събирани през последните 28 години. Снимка от птичи поглед до колкото позволява :) Не всичко е на масата, но 90% от колекцията ми. Снимката е стара. Това което липсва е 3-те вагона на скоростния влак Acela, 2 пътнически вагона от композицията на туристическия влак Royal Gorge и ПТПМС машинката за поддръжка на железния път. Както ще видите не съм истински колекционер, не събирам конкретна епоха. Определям себеси към групата на моделистите. Честно казано даже не съм сигурен от колко епохи имам влакове. Помогнете да ги идентифицирам и да сложа малко ред в хобито си. Това би ми било полезно при вземането на решение за бъдещ макет. Айде гледайте сега и поствайте коментари.
http://hosting.zb5.net/hobby/IMG_8389.JPG
daddy_g:
Страхотни са..особено ACELA-та , SD45-цата и BR106 са ми от любимите
Жоро:
--- Цитат ---Айде гледайте сега и поствайте коментари
--- Край на цитат ---
Разгледахме, коментираме: успешно си събрал на една маса два континента и един остров(претендиращ за империя) и си свил времето от четири епохи в точка :yes:
Best Ripper:
:clapping: :drinks: :good: :drinks:
BaHkaTa:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=3461.msg68988#msg68988 date=1324121087 ---Страхотни са..особено ACELA-та , SD45-цата и BR106 са ми от любимите
--- Край на цитат ---
ЕМД-то е SD40-2. Лесно се бърка с SD45. Имат малки разлики по кабината и радиаторите на динамичните спирачки.
Acela-та ми е любимец, но за съжаление вагоните още са в оригиналните опаковки с целофан. Нямам терен къде да го пусна целия влак от 6 вагона и двата локомотива. Поне 2.5м права линия е нужна да се види красавеца изцяло.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия