Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Ето и моята колекция - Ванката
daddy_g:
След Нова година се разбираме да се срещнеме някъде и отиваме в клуба ..там има къде да го тестваш
BaHkaTa:
--- Цитат на: Жоро link=topic=3461.msg68989#msg68989 date=1324121676 ---
--- Цитат ---Айде гледайте сега и поствайте коментари
--- Край на цитат ---
Разгледахме, коментираме: успешно си събрал на една маса два континента и един остров(претендиращ за империя) и си свил времето от четири епохи в точка :yes:
--- Край на цитат ---
Хаха два контитента и един остров :lol: Бих събрал и трети континент, Азия ако има средства. Много се кефя на китайските железници. Те са и с по-широко междурелсие до колкото знам от европейските. Жоро много ми харесва коментара ти. Кратък точен и ясен. Обаче пак се намирам там където бях :) Кажи за този остров претендент за империя. Кои влакове визира от там? Ще ги отделя и вече няма да са толкова безлични :)
Жоро:
Срам, срам... :blush2:
Влакът на третия ред с късите думкари го загледах от към опашката и реших, че са английски вагончЕта.
Чак като ми обърна внимание, видях щатския локомотив начело на влака....сории...Е, никога не е късно да добавиш един Eurostar и да приобщиш островитяните към Европата...примерно...
Nikibmw:
браво доста солидна колекция :good:
taert:
Royal Gorge-а седи много добре на макет с това оранжево. Хубава колекция, да ти се множи. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия