Привет на всички. Отностно поста ми по-горе грешката е вярна. И понеже заради една изпусната дума в превода стана катастрофа та ще поясня отново. Германиците никога не са бомбардирали Америка. Планирали са да нанесат удар върху няколко стратегически цели на териротията на щатите. В допълнение ако германците не са планирали такъв удар то тогава не би стартирал и финансира проект на Военното министерство на Нацистка Германия с кодово име Amerika-Bomber.
Исках да наблегна на важността на въпросната линия, че е била от голямо значение както тогава така и в днешни дни. Написах съвсем кратко описание за двете композиции, за да имат лице а не да са "просто някакви влакове".
След поста на pach коригирах написаното в следващия си пост и
благодарих на Пламен (pach) за това че ми обърна внимание и своевременно поясних че съм сбъркал и съм изкривил историята в грешна посока. Очевино е обаче че той не умее да прави забележки по нормален начин а подходът му определено ме издразни демонстрирайки завидна подигравателност от която произлезе цялата тази каша с намесване на модератори, триене на постове и раздаването на банове.
Всеки може да сбърка в крайна сметка, поправете го не му се подигравайте, защото утре може Вие да сбъркате.
Този дебат искрено се надявам да е последен и от тук на сетне да си представя колекцията

Благодаря още веднъж.