Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Бъдещият макет на rccreator
rccreator:
Аха! Еми да харесва ми и цената е приемлива. Значи трябва да поръчвам от Германия, ако искам такова нещо. :)
pach:
--- Цитат на: rccreator link=topic=3487.msg69510#msg69510 date=1325073260 ---Аха! Еми да харесва ми и цената е приемлива. Значи трябва да поръчвам от Германия, ако искам такова нещо. :)
--- Край на цитат ---
Добре де ...един път ти писах да четеш...
Ето тук е човека който приема поръчки през форума за Роко:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2106.msg68827.html#msg68827
Свържи се с него и си реди каквото искаш.
(моля да не се счите за реклама, а за указание към нежелащ да чете, но не спираш да ... :victory:)
Жоро:
Здравей и добре дошъл и от мен!
Преди да поръчваш от Германия, заповядай в магазина и там ще се получиш отговори на повечето въпроси. :buba:
Адресът ни е в www.hobbystrong.com
Vlado:
Енергията на младостта - първо се действа, после се мисли дали е правилно! :spiteful:
Gervasii:
Преди всичко преди да поръчаш виж цените, времето за доставка (за мен тя е важна, има случай поръчаш, платиш и чакаш с месеци). Места много ebay.de, www.modellbahnshop-lippe.com - много добър сайт, бърза доставка със система на бонуси и други виж Връзки във форума! Късмет и много придобивки! ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия