Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Бъдещият макет на rccreator
rccreator:
Извинете ме хора! :) Аз съм си малко замаян и пропускам много неща. Така, благодаря за всичката информация. Ще разпитам и прочета тук там, пък после ще купувам. Днес отново поръчах части за един модел, та ще видим кога ще дойде влакът. Но ви казвам живот и здраве ще има макет. Вече съм си поставил тази цел.
--- Цитат на: Vlado link=topic=3487.msg69515#msg69515 date=1325075609 ---Енергията на младостта - първо се действа, после се мисли дали е правилно! :spiteful:
--- Край на цитат ---
Да, така е! Ама и ти си бил дете. :spiteful: :haha: ;D Иначе Владо макетът ти е страхотен! Впечатли ме много. Много реалистичен и просто страхотен.
rccreator:
Между другото вие стачкувахте ли във вашите макети? :resent:
niki:
В макетите не стачкуваме, само ги преструкторираме и оптимизираме. ;D
Vlado:
rcccreator, аз това с младостта и т.н. го казах изцяло с позитивни чувства. Все пак наистина и аз без сега да съм стар, де, някога съм бил дете. Ех, детство... ::)
И благодаря за милите думи за макета! Надявам се скоро да го видят всички в пълния му блясък.
п.п. За стачката - Аз стачкувах! Спрях движението по макета и за да съм по убедителен го разглобих и му свалих контактната мрежа. Хайде сега да видя ръководството на ВДЖ (Владови домашни железници) дали няма да ми изпълни исканията... :spiteful:
pach:
--- Цитат на: Vlado link=topic=3487.msg69546#msg69546 date=1325141239 ---rcccreator, аз това с младостта и т.н. го казах изцяло с позитивни чувства. Все пак наистина и аз без сега да съм стар някога съм бил дете. Ех, детство... ::)
И благодаря за милите думи за макета! Надявам се скоро да го видят всички в пълния му блясък.
п.п. За стачката - Аз стачкувах! Спрях движението по макета и за да съм по убедителен го разглобих и му свалих контактната мрежа. Хайде сега да видя ръководството на ВДЖ (Владови домашни железници) дали няма да ми изпълни исканията... :spiteful:
--- Край на цитат ---
А те са (?) - пет броя от новия "DB-schenker"!!!! ;)
Без ограничение в скоростта - зер и твойта контактна мрежа издържа 160 км/ч!!!
:lol: :lol: :lol: :good: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия