Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Контактна мрежа
daddy_g:
Определено ми е любопитно кой може да ми изработи няколко звена контактна мрежа в НО че нещо тия спойки не мога да ги направя ...или поялника не е наред или аз нещо бъркам
liro4605:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=349.msg76741#msg76741 date=1334743006 ---Определено ми е любопитно кой може да ми изработи няколко звена контактна мрежа в НО че нещо тия спойки не мога да ги направя ...или поялника не е наред или аз нещо бъркам
--- Край на цитат ---
Бъди сигурен че грешката е в поялника.Купи си един 12волтов мини от конрад и ще се родиш.Включваш го в еФЗета и дерзаеш.
pavel75:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=349.msg76879#msg76879 date=1334900012 ---
--- Цитат на: daddy_g link=topic=349.msg76741#msg76741 date=1334743006 ---Определено ми е любопитно кой може да ми изработи няколко звена контактна мрежа в НО че нещо тия спойки не мога да ги направя ...или поялника не е наред или аз нещо бъркам
--- Край на цитат ---
Бъди сигурен че грешката е в поялника.Купи си един 12волтов мини от конрад и ще се родиш.Включваш го в еФЗета и дерзаеш.
--- Край на цитат ---
Отделно има и една паста, която много улеснява спойките. Мисля, че имаше в Конрад.
liro4605:
Простичко е и елементарно.Това за сега са само ПРОБИ!
Грешка беше че използвах акрилни бои за металните и пластмасовите части.Ще пробвам както каза Митака Д2 с феролит както си е в реалността
pach:
(да не се чете от антипацофистите...) ;)
Миро, ако не е късно с цел по-добро спояване и запазване на дългата употреба на шаблона и неговата правилна плоскост и геометрия,
както и по-малко миризма на изгоряло дърво :haha:, направи глухи отвори с подходящ диаметър в центъра на спойките. И непременно ползвай някакъв флюс който почиства и спомага перфектната спойка. Останалото и ...трупане на опит (някои направиха наука за спояването).
Ако нямаш флюс, мога да ти предложа моя течен вариант, който ползвам освен професионално, и за релси и т.н.
само кажи кога ще си към София да ти го донеса (или предадат). :hi:
ПП. Не пести водещите пирончета, слагай навсякъде докато спре да мърда всяка тел
, после само с поялника минаваш (сле флюса де)и накарая вадиш по.лесно ако пирончетата си им отрязал главичките. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия