Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на СОФИЯ 70

<< < (15/57) > >>

pach:
Много добре става!!! :clapping:
Класическият триъгълник който практически ти спестява обръщателния кръг. :hi:
По каква схема си го "раздързал" от късото съединение? ;D

София 70:
Пацо , триъгълника не е това ,което е (как странно звучи - все едно е от някакъв филм).Тъй като заложих повечко на ландшафта , отколкото на жп трасето се наложи да демонтирам около 2 метра трасе с ккм  :angry:,и ми остана в повече втория коловоз в тунела . Него свързах с трасето от втория етаж . Дилемата беше дали да премахна и два коловоза от гарата , но след размисли реших да останат. Та изхода от тези два коловоза трябваше да отиде някъде . та то ще ходи в другия макет . На този има един кръг , като от малкия тунел има разклонение от този кръг ,към бъдещия нов макет и така се получава този триъгълник . Ей сега ще снимам , че го обясних лошо.

София 70:

След по-внимателно вглеждане се вижда и другия триъгълник . Коловозът , на който е Айс 3 - то идва от бъдещият макет и отива в другият му край.
Коловозът с цистерните е част от кръга на този макет.

gzo:
Приятел,
как поистваш макета си от прах и нагар, при тази КМ, тунели и сравнително близката разположеност един до друг на повечето обекти ?

Аз например действам с прахосмукачка и парцал, но между обектите имам повечко шир. По-малките са здраво закрепени, а големите и дърветата се махат лесно. Тунелите ми са отворени от задната страна и мога да бъркам с парцал за да чистя релсите.

София 70:
При мен сградите също са подвижни , с тунел а имам малко мъка , а ККМ -то не ми пречи за почистването.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия