Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Gogo55
pach:
Добре дошъл!!!
Това че някои не харесват дадена фирма (тоест не са купували от нея, нито сглобявали),
не трябва да те спира или озадачава!!!
Важното е на теб да ти харесва и ти да си доволен!!!
Тук не става по заповед , а по твои кеф, удоволствие и мечти!!!
В каквото искаш ще ти помагаме, така че давай (па макар и с ПИКО),
и щом ти харесва - продължавай смело напред и УСПЕХ!!!
;D ;D ;D :hi:
(arteprima.eu е българска фирма - да не те заблуждава линка и - а според думите на Марио - там е скъпо)
Препоръчвам и сам да си направиш изводи, дали е така и така...
Rizar:
За мен Piko си е много добра фирма, доволен съм от нейните локомотивчета и въобще всичко. arteprima.eu съм гледал неща по- евтини от други онлайн магазини, а и трупаш спестявания и после ти сваля от цената.
Gogo55:
За начало имам 7 вида вагончета, от всеки един вид, и ще ги направя по 10бр. еднакви за да имам 7 завършени композиции с по 10 вагона всяка. Това налага да закупя и още около 3 до 5 локомотива и това всичкото ще бъде само на пико производство преди 90г. най-вероятно.Така съм решил и така ще бъде. Следващата стъпка е макета.Трябва много добре да го измисля и нарисувам, след което направата ще е лесна и бърза, защото във времето когато не си играя на влакчета работя като подръжка и ремонт на машини с ЦПУ в мебелната промишленост, и отделно имам почти всички видове машини за обработка на дърво. Та какъвто и макет да измисля с ваша помощ теоретично, самата му направа на практика ще отнеме ден, или най-много два като основа от дърво, а после самото кичене със треви, дървета, храсти, къщички и прочие вече ще е доста дълго във времето. То и това е целта на самото занятие- за дълго време напред да си имам занимавка. За сега чертане само в програмата за влакчета скарм, после отново чертане но вече в КАД програма за лазерно рязане и накрая за час или два ще си нарежа всичката дървения по самия макет без значение колко ще е начупен и колко ще е голям.
Best Ripper:
:drinks: Каквото си си решил, няма да те разкандърдисваме... :good: Важното е на теб да ти харесва - все пак ти ще си основният машинист по трасето... :hi:
Gogo55:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3497.msg69678#msg69678 date=1325344525 --- :drinks: Каквото си си решил, няма да те разкандърдисваме... :good: Важното е на теб да ти харесва - все пак ти ще си основният машинист по трасето... :hi:
--- Край на цитат ---
Не, моля обяснете ми на чист Български технически език с какво пико са по лоши от другите и кой са тези други при аналогичен продукт-примерно даден вид локомотив.Човек се учи докато е жив така че е добре да се знае точно в какво и как и защо, а не само "калпави" или "гадни"- ми що -щото така :lol: :pleasantry: То аз отворих и една тема за пико срещу другите надявам се всеки който разбира да се разпише там и така да икономиса време и джъткане из чужди ресурси писани на "джингафайски" не Български езици...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия