Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control

Детектор за заетост, движение и контрол на периметъра на секции и модули (фремо)

<< < (12/12)

BaHkaTa:

--- Цитат на: topalov link=topic=3515.msg72955#msg72955 date=1328987058 ---Ванка, има ли някакво развитие по схемата?

--- Край на цитат ---

На функционално ниво няма нищо ново. Единственото развитие е че прескачам изпълнението с нормални елементи и всичко се проектира на малка платка 5см х 5см със СМД елементи. Имах дилема отностно какви да бъдат терминалите за свръзка. Мислех да са някакви букси от сорта на PS/2 или винтови клипс терминали. В крайна сметка оставих първоначалния вариант с чисти винтови терминали пък и най евтино и простичко.

П.С. Линковете са оправени. Ъпгрейднах малко диска на сървърчето. Не бях върнал бекъпите по правилните им места. Сега е наред  :good:

bdz43r:
На мен не ми допада идеята да имам наредени петна между релсите през 5-10 см, а аз имам нужда от контрол на заетостта и в откритите участъци.

Best Ripper:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=3515.msg72995#msg72995 date=1329046469 ---На мен не ми допада идеята да имам наредени петна между релсите през 5-10 см, а аз имам нужда от контрол на заетостта и в откритите участъци.

--- Край на цитат ---
Концерт по желание...  ;)  Няма табела - Ползването задължително!  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия