ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Заслужава ли Пламен (Pach) да бъде върнат във форума?
Gervasii:
Всичко е ток или иначе казано по-добре темата да се заключи или изтрие! Мнения много НО според мен благодарение на нас и администраторите го има форума а ред би следвало да има!
BaHkaTa:
Мерси Loco-motion :) Не аз не съм засегнат. Мога да се засегна от определени хора. Пламен не е баннат заради мен и не се чувствам виновен. Така се е случило да му прелее чашата в този момент. До колкото разбрах е бил с последно предупреждение и само са го "чакали". Аз лично казах на Владо и на Иво да не го банват за постоянно и това беше още същия ден на 31.12.2011 в клуба. Но решенията не взимам аз :)
Джопе субективен си. Отностно "ластика" на пико ще кажа че представяйки тези модели показвам едно старо "време", един период без супер модерни технологии, а не "вижте ме какво си имам". Да имам и бакелитов локомотив от 65-та година и го показвам гордо защото може би така са тръгнали нещата в това страхотно хоби. Ако 65-та година е имало DB Schenker с декодер и звук, бъди сигурен че щах да го покажа със същото удоволствие :)
Но да прекратим с всичко това което вече идва оф-топик. Темата е за Пламен pach.
Постнах няколко предложения в другата тема http://www.railwaypassion.com/forums/index.php>/topic,27.msg70195.html#new По-добре да дискутираме важни теми които може би ще променят нещата генерално. Приказките ни тук не помагат. Дайте своя глас и точка.
gts.best:
Уважаеми Колеги,
темата и анкетата са лишени от смисъл.
ИМА ПРАВИЛА и те са валидни за всички форумни членове. :hi:
Правилата са , за да се спазват :good:
п.с. Ако правилата не се спазват след 1-3 месеца ще се анкетираме отново. :victory:
Best Ripper:
Технологични питания имам "към радетелите":
1. След като потребител е наказван ОФИЦИАЛНО с: първо - едноседмичен бан, после едномесечен и накрая постоянен, после е възстановен /амнистиран/, бановете му отново ли започват от едноседмичен, после едномесечен и т.н.? Тоест, започва ли "на чисто" след възстановяването му? Правилно ли е да започне "на чисто" или не?
2. Въпреки че според мен е ясно написано, КОЛКО ПЪТИ потребител трябва /и може/ да бъде наказван с едноседмичен или едномесечен бан? Един, пет, 20, 100 пъти?
П.С. Относно сегашния случай, моля проверете в темата "Наказания" какви има въпросният потребител преди да давате предложения... :hi: А после пак си прочетете правилата... :drinks:
jopeto:
Извинявам се на засегналите се ! "Ластика" е метафора! Като покажеш, нещо с ластик не може да изненадаш никой. Но, като покажеш нещо, дето е било с ластик, а сега с предавки и светлини, това е за показване! А иначе сега ми хрумва нещо, което управата може да обмисли. Защо да се банва, като може да се ограничи частично достъп? В темите публикувани от хора, дето има комфликт с някой, този някой да не може да пише и да пуска ЛС, което да важи с пълна сила и за другия и готово. А в конкретни раздели и подраздели или негови теми да може да си публикува и да качва материали . Не знам дали е технически възможно, но може да го обмислите. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия