Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 19:13:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Заслужава ли Пламен (Pach) да бъде върнат във форума?  (Гласуването приключено: 01 Февруари 2012, 13:17:51)
ДА, заслужава да бъде върнат! - 32 (71.1%)
НЕ, заслужава да има БАН! - 13 (28.9%)
Общ брой гласове: 45

Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Заслужава ли Пламен (Pach) да бъде върнат във форума?  (Прочетена 492 пъти)
n_sirakov
Сделки: (11)
Sr. Member
Публикации: 448

H0;IV, V; DB,DB-AG; Варна

Профил
« Отговор #15 -: 07 Януари 2012, 19:34:29 »

Рядко обръщам внимание на глупостите и може би затова Пламен никога не ми е пречил а пък и нали като го няма някак си е скучно
аз съм ЗА, наказанието му е достатъчно  Наздраве!
Активен
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2370

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #16 -: 07 Януари 2012, 20:01:24 »

Няма да го бъде дълго този форум без него - обиждайте се колкото си искате, но това е истината.  Моите уважения!
Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #17 -: 07 Януари 2012, 20:24:26 »

Да , Jope ,  ти каточели не си започнал с "ластиците" , да - "старото Пико е боклук" ...защо така някакси елитарно подхождате ... убивате радостта на хората , точно тази истинска радост от влакчетата  отдавна я няма някакси . Или поне осъзнайте ,че радостта има различни измерения - едни се кефят на композиции от 10 вагона 'старо Пико' , други се кефят ,че зеленото е по-сиво от синьото  и  да спрем дотук.

Извинявай, ама това казано точно от теб е тенденциозно, все пак ти си един от основните търговци на "старо Пико" тук.

иии, трай си бе , Дани ! Много си досетлив ! Ама аз затова съм ти фен намигване  Наздраве!
« Последна редакция: 07 Януари 2012, 20:26:30 от Adrian » Активен
Dispatcher
Administrator
Сделки: (0)
Jr. Member
Публикации: 54

Профил
« Отговор #18 -: 07 Януари 2012, 20:43:56 »

На първо място искаме да благодарим на всички за изказаното мнение, но и да ви уведомим, че на сегашният етап наказанието на потребителя pach остава и не подлежи на обсъждане, като евентуалното му ревизиране ще е въпрос на бъдещи дебати ЕДИНСТВЕНО и САМО в рамките на админите и на никой друг!

На следващо място отново ви молим да успокоите страстите и да се върнете към нормалното си състояние на винаги любознателни и активни форумни членове.

Всякакви коментари по темата оттук насетне ще се смятат за коментиране работата на администрацията и ще бъдат незабавно изтривани, като на особено напористи форумни членове е възможно да се налагат и наказания.

С това считаме настоящата тема за приключена, като същата ще бъде заключена.

Dispatcher

Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: