Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
zazo:
Сашо, дай жокер за номера или по-добре направо навържи как си го разбрал, че ми е интересно.
Между другото някой помни ли Антим кулата, какво е било преди това? Не можах да намеря кога е строена и завършена и дали годината 1974 отговаря на истината.
pach:
Беше административната сграда на "Завод за телеграфна и телефонна техника -София"
(или нещо такова името) и централното управление на ИНКОМС. (Там ма йсъщо е било и главното управление на "Респром".
Струва ми се че по същото време е строен и бившия завод за автоматика и телемеханика (ЗАТ) - тоест около 1963/64 години.
IKAR:
Годината най-вероятно е вярна, особено като се съди по празните вагони....Тогава влаковете за Кюстендил и Кулата са тръгвали от тука, заради строителството на новата Централна гара. Баща ми, който по същото време е бил войник в Момчилград, при постъпването е пътувал през старата гара. Но като се е връщал обратно на първата отпуска, след клетвата, влаковете от Пловдив вече са били само до Подуяне и е трябвало, за да продължи, да се придвижи до Захарна фабрика с трамвая тройката, и така всеки път до края на службата.....За връзка със северното направление пък, са пътували временни директни автобуси, без да спират никъде, между гара Подуяне и гара Север.....
CaLLlo:
Зазо, нямам жокери, което виждате вие го виждам и аз, някаква очукана лодка като без преден номер на гара Захарна фабрика, вероятно точно в написаната 1974 г.
За широкият перон, Шатси, не знам, но единствено на тая гара съм виждал толкова тесен перон като този, на който са спрели вагоноте - има-няма половин метър.
Допускам дори, че номерът е премахнат по-късно от снимката, защото не пасва на PKP-йската им концепция. Ще му пиша и следващия път същата снимка може да се появи и с номер. Вече няколко пъти съм му писал за БДЖ, CSD, MAV и веднага е оправял нещата.
CaLLlo:
--- Цитат на: IKAR link=topic=3529.msg99230#msg99230 date=1427450294 ---.....За връзка със северното направление пък, са пътували временни директни автобуси, без да спират никъде, между гара Подуяне и гара Север.....
--- Край на цитат ---
Така беше, на София-север беше истински ад, непрекъснато идваха и тръгваха влакове и в двете посоки и ако трябваше да пътуваш за някъде, много добре трябваше да си отваряш очите ... и понеже ние с един приятел не си ги отваряхме, се наложи да скачаме в движение .... ама хайде ще ви разправям някой друг път.
Влаковете по това време тръгваха оттам и в двете посоки, защото частично новата централна гара София, приемаше влакове поне в западната си част.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия