Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Гого55

<< < (7/9) > >>

Gogo55:

--- Цитат на: tazcho link=topic=3547.msg86575#msg86575 date=1360344317 ---поздравления за хубавите придобивки , можеш ли да ги снимаш всичките една до друга на една снимка да ги видя как седят НО и НО ТТ дали има голяма разлика и най вече 12236 до моделарския магазин защото магазина го имам ама се чудех как ще изглежда точно тази къща .

--- Край на цитат ---
Направих няколко снимки. Разликата, особено при двуетажните къщи е ясно видима и се набива веднага в окото ако са една до друга.

mitko0888:

--- Цитат на: Gogo55 link=topic=3547.msg86576#msg86576 date=1360348937 ---
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Извинявай, ама само на моя телевизор ли не виждам твоите снимки, ами имам само някакви кръстчета?

След коментара на София 70:
Извинявам се, ще оправяме телевизора. (макар че пробрема не е в него).  Това е за триене ...

София 70:
Твоят телевизор , Мите .
Гого 55 , лично аз не бих могъл да ти дам съвет кои сгради как да разположиш . Не вярвам и някой въобще дали ще ти даде съвет. Всеки макет е индивидуален , всеки макет има уникално разположени сгради и така нататък . Нареждай , разреждай , пак нареждай и така нататък.
Не знам дали имаш поглед върху моят макет , но искам да споделя , че сградите стм ги въртял много пъти - едни съм слагал, други махал .

mill:
Гого ,да ти имам дерта  ;D, Ако долепиш 7-а на Брава до тази на Роко,разликата ще ти избоде очите ,нали.Ама ако са на макета няма да е толкова фрапантно...Кажи грозно ли седи хотел в НО до църква и къща НО/ТТ.

Gogo55:
Зависи от гледната точка, аз поне имам сигурно професионално изкривяване и разлика от 0,5мм. при разстояние под 50см я хващам с окото и ме дразни много , особено ако аз съм я направил грешката-тогава полудявам направо и изпадам в прединфарктно състояние. Ако грешката е чужда не ми прави впечатление ама макета нали аз си го правя за мене си. Как да е, имам вече и на аухаген и на пико къщички за по едно населено място така че като двете населени места са по далече едно от друго няма да личи и няма да се дразня толкова много.  Сега по нощите завърших още един ж.п. план, утре на бистра глава ако си го одобря пак ще има разместване на масите и всичко отначало...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия