Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Гого55
Gogo55:
Днес събота - ден идеален за работа по макета. Направих и монтирах трета маса 1,62х1,12м. към съществуващите две на 90градуса спрямо тях така че да се получи Г образно. Едната страна сега ми е 3,24 дълга, а другата е 2,74м. дълга. След някои ден ще монтирам и четвърта маса по дългата страна която е 4,4м. Наредих веднага наличните релси и пуснах три токови кръга за три влака едновременно да се движат. Резултата е на снимката по доло. Стаята вече ми е малка , искам по голяма, обаче няма... Може би ще затворя накрая покраи четирите стени трасето, но все още умувам, и бавно и полека ще си строя макета.
Best Ripper:
Абе казах ти аз да буташ къщата и да правиш нова, по-голяма... :lol: :lol: :lol:
gregary:
Браво! :hi:
--- Цитат на: Gogo55 link=topic=3547.msg71443#msg71443 date=1327160374 --- но все още умувам, и бавно и полека ще си строя макета.
--- Край на цитат ---
Така е! :yes:
Трябва търпение и с времето ще ти узреят и мислите и идеите. :yes: :drinks:
Един съвет:
Преди да ковеш и лепиш нещо,трябва да си на 100% сигурен,че така го искаш.Иначе си реди различни схеми и по възможност избягвай малките радиуси /ако е възможно де ;D/,като се стремиш и за по-дълги коловози! :hi: :drinks:
Успех и поздрави!
ivo:
Еййй страхотно е ... да видиш нови и нови проекти :clapping: :clapping: :clapping:
Gogo55:
По време на таз вечерната игра правих опити да кацна с радиоуправляем хеликоптер върху движеща се композиция.За сега неуспешни.Ето и клипче/камерата е закрепена на последния 11 вагон от композицията/:
http://www.youtube.com/watch?v=GjtVWEWS6ZE
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия