Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Rizar.
София 70:
Добре дошъл в света на Аухаген !Пико също имат хубави неща - говорим за нискобюджетните фирми . Бариерките ще ги задвижваш ли ? Ако да - има много лесен начин . Ще те помоля в Л.С. да мо дадеш размери на бензиностанцията , че умувам дали да взема в НО .
Критика една - прекалено прави пътища .Пораздвижи ги малко :) Състаряването на депото ми харесва :) Ако тази стая ти е само за макета - поудължи го малко , направи някоя друга планина :)
Rizar:
--- Цитат ---На колко години каза, че си? На твоите години само можех да мечтая, за нещо подобно, така че смело напред.
--- Край на цитат ---
На 14 съм. :) Благодаря! :hi:
--- Цитат ---Критика една - прекалено прави пътища
--- Край на цитат ---
Ще ги оправя, сега само съм ги сложил горе- долу нагледно да видя как ще бъде. Утре ако ходя до макета ще взема размерите на бензиностанцията. ;)
Бариерите ще ги задвижвам... ще продупча дупки през масата, и ще минават през дупките два конеца като мине влака отдолу ще ги дърпам и бариерите ще се дигат. :hi:
vankata86:
Много добре ти се получава макета ,продължавай в същия дух.
София 70:
--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg86310#msg86310 date=1359663362 ---
Бариерите ще ги задвижвам... ще продупча дупки през масата, и ще минават през дупките два конеца като мине влака отдолу ще ги дърпам и бариерите ще се дигат. :hi:
--- Край на цитат ---
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3494.15.html
прочети 25 пост ,може да ти е от полза :)
Rizar:
--- Цитат ---Много добре ти се получава макета ,продължавай в същия дух.
--- Край на цитат ---
Мерси! ;)
--- Цитат ---прочети 25 пост ,може да ти е отполза
--- Край на цитат ---
Видях го, благодаря! :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия