Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Rizar.

<< < (38/40) > >>

Rizar:
Благодаря! Баластрата само съм я сложил, нито съм я оформил, нито съм я залепил още. Всъщност стаята не е празна. Просто тази час е свободна. Тази стая е кухнята. Ако беше празна щях да направя да обикаля покрай стените.  :)

Ivo Nedkov:
Това макетче много добре се получава. Поздравления.
Какво ти предстои - планината с тунелите ли?
Ше очаквам да видя как ще я направиш...

Rizar:
Тунели няма да правя. Евентуално, ако купя този двойния на пико- то.
Сега предстои да оформя и залепя баластрата, да го озеленя още повече. Да му сложа някой други работи като пейки, човечета, кофи за боклук и други такива. И вече е към завършване.  :)

Rizar:
Здравейте!  :hi:
Днес баластирах малко:  :)

Само тук обаче мисля да не баластирам, а да го покрия с храсти, защото е по средата на двете маси и ако баластирам няма да могат да се разделят.

Преместих и крана да е по- напред:

Тук стрелката също се чудя как да е защото половината е на едната маса, а другата половина на другата. Сигурно пак ще прибегна до храстите.
 bg&flag

Rizar:
Здравейте!  :)
Днес монтирах витринката за влаковете, която дядо направи. Ето снимка, как се получи:

На тази витринка ми е цялата колекция без вагона на БДЖ. Витрината е дълга 185 см, гледах да е колкото се може по- дълга за да може да побира по- дълги копозиции.  :)
И две снимки от макета, въпреки, че не съм правил почти нищо:

Тази част почти е готова, остава само да сложа и оформя баластрата на завоя и да направя паркинг за работниците от депото.  ;)

bg&flag

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия