Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Rizar.

<< < (12/40) > >>

tazcho:

--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg82451#msg82451 date=1349528057 --- Вижда се и пътя които взех на Пико доволен съм от него и ми харесва, но е много къс и за да направя всички пътища не знам къде ще му излезе края. Ако знаете такива подобни пътища постнете линк да ги видя.  :hi:

--- Край на цитат ---
защо не ползваш флексовете ?

Rizar:
Какви флексове? Не говоря за релси, а за автомобилен път.  ;)

София 70:
Предполагам , ще сложиш корк под релсите.

Rizar:
Да и вече мисля, че е време да слагам, но не знам какъв корк точно. Ходих тук в Дупница и там имаше корк 5мм за 25лв. квадратен метър и ми се стори скъп, вие на каква цена го взимахте?  :)
П.П. Мисля ДА НЕ слагам корк пред гарата, защото тя си е повдигната точно спрямо вагоните за да могат пътниците да се качват и да слизат по-лесно. Вие какво ще кажете по въпроса? Моля споделете мнението си.  :hi:

tazcho:

--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg82461#msg82461 date=1349586064 ---Какви флексове? Не говоря за релси, а за автомобилен път.  ;)

--- Край на цитат ---
ок , и все пак защо не ползваш флексовете ? с тях имаш по малко наставки и няма да е нужно през релса да слагаш захранване.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия