Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Rizar.
tazcho:
--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg82451#msg82451 date=1349528057 --- Вижда се и пътя които взех на Пико доволен съм от него и ми харесва, но е много къс и за да направя всички пътища не знам къде ще му излезе края. Ако знаете такива подобни пътища постнете линк да ги видя. :hi:
--- Край на цитат ---
защо не ползваш флексовете ?
Rizar:
Какви флексове? Не говоря за релси, а за автомобилен път. ;)
София 70:
Предполагам , ще сложиш корк под релсите.
Rizar:
Да и вече мисля, че е време да слагам, но не знам какъв корк точно. Ходих тук в Дупница и там имаше корк 5мм за 25лв. квадратен метър и ми се стори скъп, вие на каква цена го взимахте? :)
П.П. Мисля ДА НЕ слагам корк пред гарата, защото тя си е повдигната точно спрямо вагоните за да могат пътниците да се качват и да слизат по-лесно. Вие какво ще кажете по въпроса? Моля споделете мнението си. :hi:
tazcho:
--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg82461#msg82461 date=1349586064 ---Какви флексове? Не говоря за релси, а за автомобилен път. ;)
--- Край на цитат ---
ок , и все пак защо не ползваш флексовете ? с тях имаш по малко наставки и няма да е нужно през релса да слагаш захранване.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия