ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
XRISTO:
Аз съм на сянка зад един WRT54GL и досега не съм имал никакви проблеми.Е,като изключим , че в началото някой ми беше заел IP-то по уайърлеса , но го криптирах и си спя спокойно от една година. ::)
EMPEROR:
И аз съм със същото рутерче... голЕм сладур е :)
pach:
--- Цитат на: lok45111 link=topic=358.msg6954#msg6954 date=1213673005 ---Във форума на Еъргруп 2000 май разобличиха този, който е направил белята. Въпроса е, че се получи нещо от сорта "Крадеца вика дръжте крадеца", но се радвам, че там има потребители, които помнят золумите на Петко Миронов(piko1). Сега в тези редове аз пък искам да задам откровено въпроса, какво се целеше с поста на pach и е ли е това за този форум?! Смятам, че подобни недоказани неща не само уронват достойнството на даден човек, но и говорят лошо за авторите им. И другия въпрос, какви предубеждения подбудиха pach да ми се изсере на главата?!
--- Край на цитат ---
Мда, Марио пътя към ада както винаги се оказа послан с добри намерения...
Не съм ти "срал" на главата , а исках да се предприемат мерки (които тази сутрин си взел в другия форум) защото счетох ,че обвиненията отправени към теб не трябва да се оставят без последствия!!!Достатъчно малко сме тук (не само във форума , а и в България ) хората интересуващи се от железопътно дело (по общо казано) и отправените обвинения към един от нас , хвърлят сянка върху всички ни . Както съм казал и по-горе , не коментирам , което сега разбирам ,че бе грешка.Трябваше да коментирам и не само за да разбудя духовете , но и за да не бъде грешно изтълкуван моят пост с извадките от форума на "Еъргруп".
Но не бих могъл да зная ,че нападките срещу теб ,за които потвърждава и Владо , ще са те изнервили дотолкова ,че да не прозреш добрите ми намерения.Както не знаех , че там няма твое мнение , не защото още "разледват" , а защото ти не си знаел за гнусотийте по твой адрес.Друг е въпроса , че нямах информация и за Piko1...
Мисля ,че до тук написаното от мен , заедно с коментарите ми по-горе в темата по този въпрос изясняват нещата , така щото да разбереш ,че никакви лоши чувства не изпитвам към теб!!! :)
lok45111:
Ок, Пламене, извинявам се, сега нека админите почистят гнусотиите :)
KRAKOMOBILA:
Един тлъст + за br118, отново добра сделка и съм много доволен от него. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия