ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
pach:
--- Цитат на: toniemi link=topic=358.msg3118#msg3118 date=1206375144 ---Аз съм възмУтен и оГорчен от почти всички,без кракомобила,щото не купуват БДЖто ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Чакам с нетърпение каталога на "нашия" производител , но най.вече в часта му за "ТТ" ;D ;D ;D
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=358.msg3130#msg3130 date=1206427103 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=358.msg3118#msg3118 date=1206375144 ---Аз съм възмУтен и оГорчен от почти всички,без кракомобила,щото не купуват БДЖто ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Чакам с нетърпение каталога на "нашия" производител , но най.вече в часта му за "ТТ" ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Вече имам запитване,мога ли да направя БДЖ машина в N.Досега съм правил в НО и Z.
Що пък да не опитам и в ТТ.Има ли поръчки,ще правя опити. ;)
П.П.Един кош в НО и 04 и 06 в Z.Разруших ги заради моторчетата,а не защото не са сполучливи като кошове.
KRAKOMOBILA:
На туй аз викам производствен БРАК! ;D
pach:
Онзи ден ми попадна двигателче от помпа за мерене на кръвно , от тия за китката , та да ви питам - някой правил ли е опити с такова двигателче?
Adrian:
--- Цитат на: pach link=topic=358.msg3200#msg3200 date=1206513271 ---Онзи ден ми попадна двигателче от помпа за мерене на кръвно , от тия за китката , та да ви питам - някой правил ли е опити с такова двигателче?
--- Край на цитат ---
в какъв смисъл ? - да го оцени дали е коректно ли :o ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия