ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
XRISTO:
--- Цитат на: martzaro link=topic=358.msg10283#msg10283 date=1222347051 ---По принцип май всичките се знаеме или всеки с някого е търгувал
--- Край на цитат ---
Е,аз със lubomir не бях търгувал,та затова искам да ви кажа,че е коректен,любезен и точен.( по - точен от 911,от които още си чакам видеокартата,поръчана преди декодера от lubomir) Само да видите какъв User manual ми е изпидепцал на бг-направо супер!Така се търгува!С удоволствие ще си дигитализирам всички локомотиви от него,препоръчвам и на вас да сторите същото.
misho_tabakoff:
Ей, никой не похвали най-големия търгаш, дето само си помпа обявите нагоре в листата!!!!! Само Оги се сети ... :(
vania85:
Да бе Мишо, кво да те хвалим, като ги пускаш все едни такива ПРОМОЦИИ точно човек когато няма пари :'( :'( :'(
misho_tabakoff:
Ми то промоциите са постоянни, докато се продадат. Че правим с Лъчо 3 фремо модула и трябват кинти за тях. Но така сме се запалили, че пускам всичко на цената, на която ми идват - сърбят ни ръцете!!!
vania85:
А на мен тука ми текат "лигите" ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия