ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (49/55) > >>

Сaprycorn:
+++ за Мишо Табаков! Сделките с него са истинско удоволствие!

misho_tabakoff:
Благодаря на всички за отзивите, правя всичко възможно хората да са доволни.

И аз не мога да не дам по един "+" и за Христо, и за Живко Духчето, и за Живко - Жиката, и за Васко от Пловдив, и за г-н Усмивков, и за Хекси (респективно Хекси-Старши), и за Ясен, и за Йонко, и за Рефилчето, и за Лъчката, и за Владо, и за Иво, и за Спас .... да ме извини някой, ако съм о пропуснал - неволно е.

Adrian:

Не се колебайте при сделка с hristo !  -  железен е !
Ице , още един път благодаря , че си направи труда да дойдеш в магазина !

XRISTO:
Вероятно няма да се получи това с рейтинга, защото явно е неприложимо с този софтуер на форума, но ако някога се получи, то не забравяйте да поставите 100 процентов рейтинг на Мишо и Адри.Ето с такива хора дребните измекярски постъпки на някоя-друга черна дребна душица бързо се забравят.Точни, коректни, точно описание на стоката, без разни липси и скрити дефекти, че даже има бонуси.А сега поотделно:
Благодаря на Мишо за страхотните вагони и за жеста, който направи, вземайки пратката на Адри и носейки ги почти до Ловеч, даже с риск за живота(той си знае какво имам впредвид).Радвам се, че се запознахме,макар набързо и малко екстремно.  :hi:
Благодаря и на Адри за великолепните сгради, както и за лампите.Благодаря му за бонусите към гарата и за това, че се съгласи да ги предаде на Мишо, който ми ги докара.  :hi:

Adrian:

Благодарско , Ице , радвам се ,че си доволен ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия