ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (51/55) > >>

Der Hetzer:
Отново + за Адри, мога да ви уверя че къщите са перфектни, противно на някои опити за половинчати коментари относно годината им на производство и външния вид на кутиите. Дори и кутиите са по-хубави от тези на снимките и ако бях пряк потомък на небезизвестният Княз Плюшкин - сигурно щях да си ги запазя за да си тургам някой неща вътре у них  :yes: .Когато ги сглобя няма да ги познаете, но уви, малцина са тези, които нявга ша ги скиват, но такъв е жизъна  :haha: :spiteful:

Филен Данкс, Адри, алес перфект, вундербар, Их бин зер цуфриден  :dirol:

fyut:

--- Цитат на: br118 link=topic=358.msg20483#msg20483 date=1236200398 ---Отново + за Адри, мога да ви уверя че къщите са перфектни, противно на някои опити за половинчати коментари относно годината им на производство и външния вид на кутиите. Дори и кутиите са по-хубави от тези на снимките и ако бях пряк потомък на небезизвестният Княз Плюшкин - сигурно щях да си ги запазя за да си тургам някой неща вътре у них  :yes: .Когато ги сглобя няма да ги познаете, но уви, малцина са тези, които нявга ша ги скиват, но такъв е жизъна  :haha: :spiteful:

Филен Данкс, Адри, алес перфект, вундербар, Их бин зер цуфриден  :dirol:

--- Край на цитат ---
:) Живота е несправедлив. ;D Никога ама никога няма да ги видим! :( :( :(

XRISTO:
Е-е-е-е, няма....щракни ги поне на снимка като ги сглобиш!Аз ще снимам оранжерийката, детож я взех от Адри щом я сглобя, естествено.Само че няма да е скоро, защото ми прави кеф да пипам по малко.Така си удължавам удоволствието от сглабянето.И моите сгради, дето купих от Адри (въпросната оранжерия и една гара) са много готини и най-важното не могат да се купят днешно време, а малко хора си ги пазят от онези години, което ще рече, че на макета ми ще има сгради, различни от тези на другите макети.Още веднъж да спомена-благодарение на Адри.  :good:

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=358.msg20495#msg20495 date=1236239213 ---...И моите сгради, дето купих от Адри (въпросната оранжерия и една гара) са много готини и най-важното не могат да се купят днешно време, а малко хора си ги пазят от онези години, което ще рече, че на макета ми ще има сгради, различни от тези на другите макети.Още веднъж да спомена-благодарение на Адри.  :good:

--- Край на цитат ---

Не бъди пък чак толкова сигурен в това  :haha: :beee: :pleasantry:

XRISTO:
Е-е-е, какво сега, всеки има на макета си сгради отпреди 20 години, а никой няма от тези, дето се продават в момента, така ли?Не съм съгласен.Не че никой ги няма, не си го и помислям, но се срещат доста по - рядко от тези в сегашните каталози.  :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия