ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (53/55) > >>

mgirginov:
За Ясен:
- коректност, почтеност - 5 звезди
- комуникативност, желание за помощ - 5 звезди
- голям пич - 5 звезди
- горд собственик на товарен кран - 10 звезди!
Яско, благодаря ти и ...вече съм налял шишето.

KRAKOMOBILA:
++ за Мишо. Поредна сделка - доволен съм, всичко е точно.   :yes:

Жоро:
Вчера получих пратка от нашия колега Митко (br185) от старопрестолния град. Едва днес успях да стигна до съдържанието на кутията. Определено се втрещих, като видях с колко старание бяха опаковани всички вагони. На мен ми отне поне 15 минути да разопаковам всичко. Не ми се мисли, колко време е отделил Митко за опаковането. Просто нямаше никакъв шанс нещо да се повреди при транспорта.
По-важното обаче е, че всички вагони отговарят точно на описанието и снимките, които е качил във форума.
Просто не знам колко плюса или звездички заслужава той, но със сигурност - максималния брой :dance:

ХВАЛА таквийзи колеги!!!

br185:

--- Цитат на: Жоро link=topic=358.msg20582#msg20582 date=1236370910 ---Вчера получих пратка от нашия колега Митко (br185) от старопрестолния град. Едва днес успях да стигна до съдържанието на кутията. Определено се втрещих, като видях с колко старание бяха опаковани всички вагони. На мен ми отне поне 15 минути да разопаковам всичко. Не ми се мисли, колко време е отделил Митко за опаковането. Просто нямаше никакъв шанс нещо да се повреди при транспорта.
По-важното обаче е, че всички вагони отговарят точно на описанието и снимките, които е качил във форума.
Просто не знам колко плюса или звездички заслужава той, но със сигурност - максималния брой :dance:

ХВАЛА таквийзи колеги!!!

--- Край на цитат ---
Жоро благодаря за топлите думи :blush2:. Всъщност доста се позачудих дал ида опаковам толкова плутно нещата, ноп накрая все пак реших че като ще правя нещо то трябва да е както трябва  :)!

fyut:
 :) :) :) Плюсове за Мишо!!!!!!!! Супер доволен съм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия