ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
KRAKOMOBILA:
1. Не съм те карал да я взимаш.
2. Ние се разбирахме за 140, за 70, за 50 и сега за 40, обаче в срок, а като срока изтече и 20000 лева да ми дадеш все ми е през х.., аз съм си прецакан за бала..
3. За вагона в по-горните постове писах, че ако желаеш ти го връщам веднага, не ми се оправдавай с него.
4. виж т. 2.
5. Аз вече когато и да ги получа тези пари съм прецакан, защо - виж т.2
pach:
Не ви познавам и не взимам страна , но съм съгласен с Мънчо!
Хубав-лош локомотива щом не е бил платен ,не е трябвало да бъде пипан , камо ли боядисван. С тези си действия колегата на практика вече е длъжен да го плати защото не може да го върне в състоянието , в което го е получил. Може да е боклук , може да е неработещ в кривите (за което пък Кракомобила не може да не е знаел , но май го е премълчал) но това е положението.(справка разните му там телешопове - стоката може да бъде върната само в първоначалното си състояние.)
Предлагам администратори и модератори на форума да се съберът (те не са съдий , но всеки регистрирал се тук , се е поставил един вид под тяхна "власт") , тоест съгласил се е доброволно те да решават възникващите проблеми , така че сега трябва и доброволно да спази тяхното решение дори и да не му харасва.С цел тук да не се събира излишна горчилка , вместо моделистка взаимопомощ и т.н.
Нека тяхното решение да е окончателно , а начини да се изпълни има много и най-различни , но за да не се стига до тях , нека да е отново доброволно подчинението на това решение !(като не може сами да се разберете - другите да решат вместо вас) и да служи за обица на ухото на всички ни и гарантиране на бъдещи колегиални отношения.
Ясно ми е че не това са функцийте на администраторите , но целта е да се опази форума "чист и неопетнен" за добротона всички ни.
Пък ако искате направете една блиц- анкета , и като се има предвид че малко хора познават и двете страни , мисля че за три дни може да имаме резултат ,изграден на така изнесените факти...
Това е моето скромно предложение .
KRAKOMOBILA:
Машината не съм я пробвал в криви, само я пробвах дали върви, не вървеше, изчистих я, и при мен започна да върви. Тъй, че съм му дал работещ локомотив, а за кривите незнам не съм пробвал.
lok45111:
Значи аз пак ще припомня, че г-н КРАКОМОБИЛА ще получи обещаното, както и предложих да довърша ремонта на машината за своя сметка. Така тя ще тръгне, ще и сменя колоосите, ще сложа осветлението, но няма да я вземам, просто ще довърша започнатото. Така поне ще има здрава машина. Мисля, че в случая вината е и на дватама. Първо защото той е премълчал изброените дефекти: счупена челна греда на късата страна, спукана двигателна колоос, повреден предавателен механизъм, лошо вписване в кривите). Моята вина е, че прекалено ентусиазиран реших че с един ремонт ще се оправи и ще си я карам тая машина...
KRAKOMOBILA:
Ти машината достатъчно си я пипнал и повече няма да я пипнаш (казах ти го преди 10 мин. в скайп), Дефектите ти сам можеше да ги видиш, тъй като се видяхме и ти имаше време да огледаш машината когато я взимаше, и снимки съм ти показал, но нищо не каза. А аз пак ще припомня, че вече парите не ме интересуват..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия