Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Радиус на релси
pach:
Е добре , ами тия в НО също ли нямат проблеми?Предполагам , че като си ги правил си правил и постоянни проби на движението им и от там дори не си се сетил че може да се получи гаф! ;D
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=359.msg3245#msg3245 date=1206686174 ---Е добре , ами тия в НО също ли нямат проблеми?Предполагам , че като си ги правил си правил и постоянни проби на движението им и от там дори не си се сетил че може да се получи гаф! ;D
--- Край на цитат ---
Правил съм ги да се вписват и на най-малкият радиус на Пико.Според мен, и заводските трябва да са направени така.Досега не съм чул някой заводски лок да не се вписва. ???
pach:
така си и мислех!
Някой ден ще ги видя надявам се!
:o
Maktub:
А освен за локомотивите някой наблюдавал ли е подобен проблем и при вагоните? Досега не се бях замислял над проблема и сега ми се струва, че май има четириосни вагони които също се справят доста трудно при остри завои.
NoHaB:
--- Цитат на: Maktub link=topic=359.msg3330#msg3330 date=1206839385 ---А освен за локомотивите някой наблюдавал ли е подобен проблем и при вагоните? Досега не се бях замислял над проблема и сега ми се струва, че май има четириосни вагони които също се справят доста трудно при остри завои.
--- Край на цитат ---
Не знам при мене 4-осните вагони нямат никакъв проблем със острите завои,точно обратното по-дългите дву-осни (товарните) дерайлират при остър завой...ама то зависи и от скороста така че...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия