Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

GeoLine: 2 стрелки + 1 декодер

<< < (3/3)

XRISTO:
Трий, трий, докато Стоян не го е прочел, че ще те сравни със земята след последното ти изказване.И ще е прав. А, не го споменавай това за МЕИ, защото току - виж им направили някоя проверка какви кадри излизат....е, може пък да си учил стопански факултет, тогава е оправдано.  :blush2:

andiandi:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=3662.msg73407#msg73407 date=1329671066 ---Трий, трий, докато Стоян не го е прочел, че ще те сравни със земята след последното ти изказване.И ще е прав. А, не го споменавай това за МЕИ, защото току - виж им направили някоя проверка какви кадри излизат....е, може пък да си учил стопански факултет, тогава е оправдано.  :blush2:

--- Край на цитат ---
Не смятам за нужно да го трия, това е мойто мнение и съм го изказал, нито съм го обидил човека нито нещо от сорта. Различни хора различни идеали, в случая мнения. И не, не съм завършил стопанска факултет или някоя лаладжииска наука...то по онова време и нямаше много такива.
Не смятам че е нужно някой да срива накой със земята, питал ме е човека защо не предпочитам релетата, отговорил съм му !!! Ако ли пък поста ми звучи че му се отяждам, съжялявам, не съм имал ни най-малка такава цел. Още повече че аз моля за помощ и мнение и следователно отчитам всяка такава дадена от всеки.

Но дори и да реши да ме "сравни със земята" ще го приема, аз не съм тук за да си създавам врагове в спорове,  а да си намеря нови съмишленици и приятели с който да обменям опит и познания, поне за това се надявам да е форума и да сме всички тук.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия