Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 19:56:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Всички да прочетат моля !  (Прочетена 775 пъти)
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« -: 25 Март 2008, 14:45:34 »

Прави ми впечатление, че правилата са правила, но не биват спазвани. Няма изключения от правилата. Никой не се ползува с привилегии, включително и модераторският екип на сайта. Отново подканвам към спазване на правилата, защото следващият път директно ще се трият теми, без да се дават обяснения.
Конкретната тема е продиктувана от последните постове в раздел Продава.
Контакти от сорта на "Пишете на Лична" не се толерират. Дискутирахме защо е въведено това правило. Може в момента да не е належащо, защото все още сме малко и се познаваме, но ще дойде момента, в който някой ще пропищи! Затова изграждайте навиците си от сега. Тия правила не са писани, за да ви е гадно, а са били съобразени с минал опит от тук и от други форуми и са за ваше добро. Изрично съм писал, че при повторно нарушаване темите ще бъдат трити без предупреждение и въпреки това бях толерантен... но това не помага никому. От сега нататък, ако обява в раздел "Купува" или "Продава" не отговаря на условията на форума, ще бъде трита БЕЗ НИКАКВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Който го мързи да ги пише всеки път, един единствен път да ги въведе в сигнатурата си, така че да се виждат при отваряне на темата (а не да трябва да се рови човек из профила на дадения юзър) и си решава проблема.
« Последна редакция: 25 Март 2008, 16:35:05 от EMPEROR » Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #1 -: 25 Март 2008, 16:36:41 »

Прочетох и коригирах всичките си обяви.

Съжалявам ,че предизвиках гняв .

Моето мнение е ( продиктувано от практиката ) ,че е напълно излишно да давам е-mail ;

- и без това всички ми пишат на лична
- много по-удобно е да комуникираме в рамките на форума  и да не губим време да превключваме сайтове , мейли , сървъри , пароли ,пр...

защото какъв е смисълът иначе на "Личните" ? - именно за вътрешна комуникация .
Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #2 -: 25 Март 2008, 16:50:15 »

Върпосът с контактите не е в това да се комуникира през тях, а да покажат че не си някой търгаш дошъл да си пробута нещата и после да изчезне яко дим. Не казвам, че ти си, това вече го питах като друг огтовор на друг човек. Правилата са написани именно заради "търгашите", които рано или късно ще се появят, НО важат за ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Затова са правила. Няма преференции дори за модераторският екип на сайта. Трябва да се създават навици още от самото начало, иначе форума ще отиде подяволите. Виждал съм лично как това се случва на други места.
Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #3 -: 25 Март 2008, 17:02:46 »

Напълно си прав.  намигване
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай