Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Един филм на ХобиТВ за КЖМ-България

<< < (3/5) > >>

gzo:
Аз пък си мисля, че с желание от телевизията може да се получи много добра и ценна поредица в която едниния колега винаги да запознава с интересни факти около истински влакове и моделните им изпълнения, другия все да показва по някой ландшафски мурафет, третия задължително да представя по нещо БДЖейско, пък тартора да се "хвали" с нови идеи за прояви. И веднъж месечно да е пак би било зарибяващо.
Направи ми впечатление обаче как водещата изстрелваше предварително заучени резонни въпроси с което се убиваше диалога и е в пълен контраст с интересните неща които говореха участниците. На фона на всикчите сладкодумци на нея сякаш и беше безинтересно и гледаше да премине по-нататък.
Изкефи ме Владо с неговите "чОвеЧета"  ;D
 :drinks:

Adrian:

Мисля ,че за тях (Хоби ТВ) материята е нова и непозната - ще се поотракат , сигура !

liro4605:
2001г една телевизия го прави това.На четвъртото предаване всичко приключи. :resent:

Имам ги любезно предоставени от един от операторите и инициаторите на предаването.Някой ако желае мога да му ги пратя.Дадени са ми за да ги разпостранявам. :yes:

Сaprycorn:

--- Цитат на: gzo link=topic=3682.msg73936#msg73936 date=1330164282 ---...
Направи ми впечатление обаче как водещата изстрелваше предварително заучени резонни въпроси с което се убиваше диалога и е в пълен контраст и интересните неща които говореха участниците. На фона на всикчите сладкодумци на нея сякаш и беше безинтересно и гледаше да премине по-нататък.
...

--- Край на цитат ---
Съвсем точно си уловил отношението на водещата към материята :)

ivo:
Ами няма го нейния човек :spiteful: какво да й е интересно  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия