Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Един филм на ХобиТВ за КЖМ-България

<< < (2/5) > >>

Adrian:

Комплименти за авторите - много добре са се справили !!
Апропо - доста хора ми се обадиха , че са гледали - дори такива , за които представа си нямах ,че се интересуват !

mill:
Приятно,приятно филмче,както  казва Мaster  Ясен.Нямам забележки към участниците ;D  :yes: :clapping:

CaLLlo:

Яско, Яско   
Отличен за отдел "Парни локомотиви", сектор "DRG" 
Браво и на Адри, въобще всички са се представили много добре! Операторът също е много добър, качествто на клипа е отлично, водещата по най-подходящия начин излъчва необходимото спокойствие за подобен род репортажи, без да е напориста с неясна крайна цел! Въобще, това май е най-доброто нещо от сорта досега и по нещо ми напомня на филмче от поредицата "Айзенбан романтик"!
Поздравления на целия отбор!!

Ivo Nedkov:
Браво, много добре е филмчето!!!  :)
Дано и в бъдеще да има подобни филмчета,
които да популяризират хобито ни!

liro4605:
Най-добрия репортаж ,филм или каквото и да е правен за хобито.Жалко ,че не е в някоя по-комерсиална телевизия.Всичко много ми хареса :good: За първи път някой обеснява за влака как си има негови си вагони и не е случайна подредбата му както и ,че това е точното му копие.Хареса ми и Адри като каза ,че се е возил точно в този влак и сега го има на макет.
  Това което всеки път си мисля обаче е ,че може докато върви филмчето отдоло да се изпише линка на форума иначе дори и на някой да му е интересно свърши ли филма ,свършва всичко за него.

Поздравления на всички осмелили се да застанат пред камерата  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия