Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Интериор на църква
Best Ripper:
Ей ти католическа църква в България... щот оназ на първата снимка е такава...
http://catholic-rk.com/ ... в гр. Раковски, до Пловдив /там е католическото християнство в БГ/
JesusBlack14:
А, че що не земем ма смалим Папата и да го натикаме вътре :lol:
Църквата е направена вече- залепена е
Не мога да изпадам в много подробности, не защото не мога, а защото вече е направена и ще е доста по-трудно. Идеята ми беше да споделите идеи как да направя пейките, олтара и свещите, пък ще видим за по-късно. Никакви гробища, напомнят ми за неща... :( :( :(
topalov:
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3695.msg74307#msg74307 date=1330607308 ---...Идеята ми беше да споделите идеи как да направя пейките, олтара и свещите, пък ще видим за по-късно. Никакви гробища, напомнят ми за неща... :( :( :(
--- Край на цитат ---
Примерно, ако ти се отдава дърворезба, можеш да направиш олтара и иконостаса по модели на други храмове (1:1) изцяло от дърво. Ако ли не, то използвай някакво изображение и го мащабирай според размера на наличния ти храм.
Не разбрах какво против имаш към гробищата? Те са естественото продължение на пътя человечески. Или както беше казал поета: "Животът е една разходка около гроба."
И не забравяй, че всички БГ храмове имат гробове на важните за този храм лица - някои са добре поддържани, други са тревясали, а трети трябва да имаш силно въображение да ги заобиколиш, понеже те са станали част от пътеката около храма.
JesusBlack14:
Просто не искам гробища на макета. Дядо ми почина преди няма и половин година и не искам да гледам такива неща. Направих тест за гробища преди 1 година, преди да стане..., но сега не искам да имам на макета. :(
Бил съм в чужбина. В техните църкви няма икони , а статуи и стъклописи. Някой да има идея за правене на стъклопис :)
Adrian:
Съжалявам за идеята - не исках да те натъжавам !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия