Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Интериор на църква
niki:
Според мен се започва от главното и се върви към детайлите/без тях не може/ , но като ще е правдоподобно, нека е, нали се споменава непрекъснато за реализъм до болка-айде тогава, кажете , как трябва да бъде ситуирана църквата спрямо посоките/юг, север тн, и тогава да се слага изтривалката на пода. :hi:
Mixy:
Катедралите обикновено са с цветни стъкла - отвътре е много красиво, но отвън нищо не се вижда. Не знам дали има смисъл от интериор, ако той няма да се вижда.
topalov:
--- Цитат на: niki link=topic=3695.msg74267#msg74267 date=1330582821 ---...как трябва да бъде ситуирана църквата спрямо посоките/юг, север тн, и тогава да се слага изтривалката на пода. :hi:
--- Край на цитат ---
Олтарът на изток, в случая с тази и 95% от архитектурата на църквите, а входа на запад.
liro4605:
Има една църква по втора линия която даже май се води паметник на културата.Само до линията е.Вчера си мислих да я снимам и докато извадя фотото....замина.
gregary:
Олтарът на изток, в случая с тази и 95% от архитектурата на църквите, а входа на запад.
[/quote]
Да не пропуснем и кръста на камбанарията - изток/запад (един колега го беше сложил север/юг)
--- Цитат на: Mixy link=topic=3695.msg74279#msg74279 date=1330589629 --- Не знам дали има смисъл от интериор, ако той няма да се вижда.
--- Край на цитат ---
И според мен няма смисъл от вътрешен интериор.Единствено отвън може примерно да се сложи отец и младоженци или нещо такова.(Мунчо така го е направил на неговия макет)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия