Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект "Гара Плевен Запад"

<< < (7/21) > >>

mitko0888:
Предполагам и релефът е правен на фрезата.

Като гледам и предишни творби на авторите май мога да кажа че ще стане чудесна гара. Дано да имате мерак / време да накичите и разни помощни постройки по модула.

Все пак да попитам г-н Архитекта: как става тази работа с прозореца и моята червена линия? Не че не съм виждал подобни изпълнения с разни полу етажи, доп. стълбички и т.н., ама не ми се връзва този прозорец да е на това място. Освен да няма таван и прозорецът да е като в църква, а в залата да се вижда покрива отдолу - на север) северна Европа) съм виждал подобни неща.

jopeto:
Може да има стълбише там! Не съм запознат с вътрешното разположение на сградата, но е вероиатно да е така.

Vlado:
Ето ви снимка на истинската гара:

ogiegp:
В действителност има известно разминаване с реалното,което като се загледаш се вижда .Вероятно Митето това му се набива на око  ;)

ogiegp:
А другото което пък аз видях току що е ,че прозорците на различните етажи са различно високи.Вероятно това е дало и някакво отклонение.
Екипа е млад и даровит и съм сигурен ,че без много усилия ще разглоби и сглоби всичко наново с необходимите корекции :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:.
Ако ли пък реши да изгради всичко изцяло наново,с радост бих ви освободил от старичката вече къщура  :blush2:
Не се плашете и вървете смело с бодра крачка  :victory:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия