Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Piko дизелов маневрен локомотив (неизвестен модел)

<< < (2/4) > >>

CaLLlo:

ebay.de: Faulhaber Motor

jopeto:
Доколкото знам, такъв дизел не съществува. А иначе по разни руски сайтове съм виждал нещо, което прилича на това, но никога не съм се задълбочавал кой модел е, коя серия е  и тн. Иначе, много готино става преработка! Евала! 

JesusBlack14:
Мите, виж как аз съм си боядисал и състарил моето дизелче  :)

:hi:

П.П. Не се вижда, но лайсните отзад съм си посребрил  :) :)

mitko0888:
Добре, добре ...  :good:

Ако не възразяваш - малка забележка: по-тъмните участъци обикновено са във вдлъбнати места, непоследствено до и покрай вътрешни ръбове и други подобни. При теб - виж горе до вентилатора - на мястото, което си потъмнил, трябва да е по-скоро олющване на боята, а това тъмното да е по самия вътрешен ръб.

Пробвай се следващия път като първо мацаш с по-тъмното, после веднага бършеш част от него. Така тъмното остава в дупките, а не дупките да остават чисти и тъмното да е до тях.

Гледам че си надупчил за осветление. Помисли си как ще вържеш диодите, за да може да светят еднакво при всякакви скорости.  :stop:

JesusBlack14:
Тъмното не е проблем- използвам графит, винаги мога да го -- изтъркам -- с гума.
Диоди и такива неща няма да правя.. нямам ходовата част, счупи се.  :(

:hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия