Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
секретният Eem923
mitko0888:
ако може някой от пишещите тук или пък модераторът да ми разясни за какво става въпрос в последните три страници на тази тема в този раздел аз успях да мерна само известно количество чат спам явно съм определено достатъчно или недостатъчно тъп за да схвана 10х
Ако може някой от пишещите тук, или пък модераторът, да ми разясни за какво става въпрос в последните три страници на тази "тема" в този раздел? Аз успях да мерна само известно количество чат - спам. Явно съм определено (достатъчно или недостатъчно) тъп за да схвана.
Благодаря.
JesusBlack14:
:lol:
Vlado:
А бре и аз се чудя! Петко, ще обясниш ли? Модел ли е това или какво? Защото тук се коментират създаване, ремонти и усъвършенстване на влакови модели, а не ревюта на истински локомотиви или създаване на виртуални модели. К'во ше ка'еш? :blink:
piko1:
е щом съм пуснал темата тука за какво ли е сега обвинявате ме че си пускам темата там дет трябва другия път като започна да работя по локомотив ще я пусна направо в раздела най горе с правилата :haha:
а вие да бяхте тук вчера да видите защо беше спама
пп както ви казах да сте били тука а сте видели да сте помирисали
разяснявам вчера следобед пуснах тази тема с идеята а познаете върху какво работя като ви насочвам с малки жокерчета трябваше да се познае епохата администрацията и самия локомотив след това първият пост на съответната тема бе редактиран от мен май трябваше да ви оставя да се по пънете няколко дни :spiteful:
BoRoco:
--- Цитат ---жалко че не ги произвежда никои още май
--- Край на цитат ---
HAG са обявили, че ще го правят има го на тази страница
http://www.roundhouse.ch/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия