Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

секретният Eem923

<< < (9/10) > >>

Vlado:

--- Цитат на: piko1 link=topic=3754.msg75749#msg75749 date=1333277920 ---е щом съм пуснал темата тука  за какво ли е сега обвинявате ме че си пускам темата там дет трябва другия път като започна да работя по локомотив ще я пусна направо в раздела най горе с правилата   :haha:

а вие да бяхте тук вчера да видите защо беше спама

пп както ви казах да сте били тука а сте видели да сте помирисали

разяснявам вчера следобед пуснах тази тема с идеята а познаете върху какво работя като ви насочвам с малки жокерчета трябваше да се познае епохата администрацията и самия локомотив след това първият пост на съответната тема бе редактиран от мен май трябваше да ви оставя да се по пънете няколко дни  :spiteful:

--- Край на цитат ---

В такъв случай с нетърпение чакам да видя модела!  :good:

Rizar:

--- Цитат ---В такъв случай с нетърпение чакам да видя модела!
--- Край на цитат ---
Аз също! Пускай снимки отвреме на време да видим как върви работата.  ;)

piko1:
в момента си избирам сърце за малкия калпазанин приемам идеи и коментари  смятам че Mashima MH1015 е най доброто решение за сега  
но специалистите в областта ще е добре да дадат малко насока :blush2:

BaHkaTa:
Мойто мнение е че мотора е прекалено бърз за този модел и по принцип. При 12 волта 16К оборота мисля ще че върти като дрелка. Излишно жужене + добавения звук от предавките. Според мен нещо по-едро като моторче и наполовина по-бавно 8000 оборота би било доста удачно.
Canon DN22

Ето един линк който ми помага в избора на моторчета
http://www.tridenteng.co.uk/products.php?type=dc&extra=

prognosis:
Nice one model man, you doing great job! :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия