Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на KamaZZo

(1/21) > >>

KamaZZo:
Макетът е с размери 2.45х1.25м,ползвал съм материали на Пико и Аухаген а подреждането на сградите не е окончателно всъщност въобще не е подредено и не ми идва на ум как да ги подредя (засега)...на първо време това е от мен,другото-от вас  :) Приятно гледане!

София 70:
Добро начало! Сградите ще има още да ги въртиш . Моите ги въртя през два дена и все не им намирам правилното място .
Задвижи си жп прелеза - много лесно се задвижва .
Като всеки макет , който е в процес на изработване и твоят стои малко гол , но като го понакичиш ще се оправи . Дребните детайли са важни .
Имам молба към теб - ако имаш време и желание за измериш надлеза - височина и  широчина  , като за височината посочиш светлия отвор а за широчина - вътрешни и  външни  габарити на стъпалата .
За да не трупаме темата - може на л.с. да изпратиш мерките  :)

JesusBlack14:
Добре изглежда! Баластра на Пико ли си използвал  :) Всичко с времето си- и твоят макет ще стане добре.  :good: :good:
Успех в начинанието!  :drinks:

fpk1999:
Перфектно начало! :yahoo:Аз лично имам големи надежди за този макет,само изведнъж да не се откажеш :nono:,че до сега двама-трима човека се отказаха от старите си макети... :fie:...
Браво! :dance1: :good: :ok:

JesusBlack14:
Кой да се е отказал  :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия